Acasă » Regenerabile » Solar » Volt are 86 MW în stadiul de „ready to build” în șapte parcuri fotovoltaice la sol

Volt are 86 MW în stadiul de „ready to build” în șapte parcuri fotovoltaice la sol

23 noiembrie 2023
Large scale
energynomics

Compania Volt la începe lucrările de construire al celui mai mare proiect fotovoltaic pe acoperiș din Europa, cu o capacitate instalată de 12 MW, a declarat Cristian Stan, Area Sales Manager la Volt, la conferința „Digitalizare și eficiență energetică – Cluj-Napoca”, organizată de Energynomics.

„Echipa noastră este alcătuită din 35 de oameni calificați și specializați în domenii precum proiectare, project management, achiziții sau legal. Toată echipa lucrează cu scopul de a livra soluții de o calitate ridicată clienților, partenerilor și investitorilor noștri”, a mai spus Cristian Stan.

Volt are în portofoliu peste 30 de proiecte, care însumează aproximativ 225 MWp. Precedentul record al companiei a constat din construire unei instalații fotovoltaice de 5,5 MW, la Cluj.

Compania are în stadiul de „ready to build” șapte parcuri fotovoltaice la sol în acest an, cu o capacitate de 86 MW. În 2024, vor urma alte proiecte, care cumulează o putere de 124 MW, și care se află în diferite etape de dezvoltare.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI CRISTIAN STAN

Potrivit lui Stan, în contextul actual, un sistem fotovoltaic de tip prosumator, se amortizează într-o perioadă de 4-5 ani de la punerea în funcțiune.

Conferinţa „Digitalizare și eficiență energetică – Cluj-Napoca” a fost organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor ADC, BCR, Elgeka Ferfelis, EnergoBit, Kawasaki Gas Turbine, Noark, Parapet, Photon Energy, Volt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *