Acasă » Regenerabile » TÜV NORD Group a ajuns la o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de euro

TÜV NORD Group a ajuns la o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de euro

29 februarie 2024
Regenerabile
energynomics

TÜV NORD Group a ajuns la o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de euro, a declarat Ioannis Felemegkas, Managing Partner al TÜV NORD România, cu ocazia mesei rotunde „Abordare Regională – Atena”, organizate de Energynomics.

TÜV HELLAS (TÜV NORD) este un organism de certificare și inspecție, filială deținută integral de grupul german TÜV NORD.

Compania activează în Grecia din 1987, furnizând servicii de inspecție-certificare de terță parte pentru toate tipurile de întreprinderi, atât în sectorul public, cât și în cel privat, în domeniile tehnologiei, calității, securității, energiei și mediului.

TÜV HELLAS (TÜV NORD) este responsabilă pentru coordonarea și planificarea strategiei de dezvoltare a TÜV NORD în Balcani și în sud-estul Mediteranei (Cipru, Egipt, Albania, Bosnia – Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Liban, Libia, România, Serbia, Turcia, FYROM).

Compania operează două filiale, TÜV CYPRUS și TÜV Egypt, în Cipru și, respectiv, în Egipt.

Masa rotundă „Abordare Regională – Atena” a fost organizată de Energynomics cu susținerea partenerilor noștri: Elektra Renewable Support, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH, Parapet GmbH, TUV Nord, WALDEVAR Energy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *