Acasă » Electricitate » Și Opera din Sydney intenționează să cumpere energie verde prin contracte bilaterale

Și Opera din Sydney intenționează să cumpere energie verde prin contracte bilaterale

7 iunie 2019
Electricitate
Energynomics

Opera din Sydney are o factură imensă la energie care să aibă grijă de fiecare an. Acum, cu un nou acord de achiziție a energiei electrice, factura la energie va fi atât durabilă, cât și regenerabilă. Și acesta este doar începutul noului său profil de sustenabilitate.

Clădirea își va lua energia din proiectele eoliene și solare la scală largă din New South Wales, de la ferma eoliană Sapphire și ferma solară Bomen, ambele aflate în prezent în construcție, potrivit The Fifth State Australia.

Potrivit Energetics, mecanismul PPA corporativ reprezintă o piață în curs de dezvoltare într-un „ritm remarcabil”.

Tranzacția Operei din Sydney a fost negociată de către distribuitorul de energie din surse regenerabile Flow Power și prevede investiții anuale de 2,4 milioane de dolari AUD care vor merge către surse regenerabile de energie – o investiție totală de peste 16 milioane dolari în următorii șapte ani.

Potrivit șefului clădirii, Ian Cashen, gluma prin care panourile solare sau turbinele eoliene nu pot fi puse pe acoperiș și-a găsit rezolvarea, prin PPA-uri, care oferă o modalitate prin care opera poate într-adevăr să-și satisfacă nevoile energetice fără combustibili fosili.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *