Acasă » Electricitate » Șase exemple concrete de utilizare a inteligenței artificiale cu Procesio

Șase exemple concrete de utilizare a inteligenței artificiale cu Procesio

13 iunie 2024
Digitalizare
energynomics

Compania Procesio, fondată de Mihai Dârzan, se extinde pe noi piețe după ce  în 2022 a creat o tehnologie de automatizare utilizată de peste 6.000 de clienți, mai ales din SUA.

AI poate ajuta companiile și organizațiile să reducă volumul de muncă manuală și repetitivă din partea oamenilor, iar obiectivul nu este neapărat de renunța la aceștia, a precizat Mihai Dârzan, cu ocazia conferinței DigitALL 2024, organizate de Energynomics.

Potrivit lui Dârzan, utilizarea AI nu îi face pe oameni mai puțin inteligenți. „Cred că AI are un viitor sustenabil pentru umanitate. AI va ajuta afacerile să fie mai sigure și mai reziliente la schimbări și să hiper-scaleze”, a mai spus el, referindu-se la conceptul de “One Person Billion Dollar Company”.

Inteligența artificială poate face diferența dintre câștigători și perdanți,  avertizat Mihai Dârzan, după care a prezentat șase exemple concrete de utilizare a inteligenței artificiale în activitățile de zi cu zi:

  • Chatbot conversațional
  • Conversia vorbire – text + sumarizare
  • Obținerea de informații despre participanți la un eveniment
  • Documentarea cu privire la o persoană pe baza adresei de e-mail
  • Două modalități de extragere a datelor din documente
  • Fluxurile HITL (Human-in-the-Loop), pentru aprobarea facturilor, de exemplu

La finalul prezentării, Mihai Dârzan i-a provocat pe participanți să vină cu întrebări, urmând ca cea mai bună dintre acestea să fie premiată cu 10.000 de euro, în servicii de consultanță pentru automatizare și resurse Procesio. Au fost patru întrebări și răspunsuri în circa opt minute. Două zile mai târziu, printr-o postare în LinkedIn, echipa Procesio a anunțat persoana căreia i-a fost acordat premiul.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI MIHAI DÂRZAN

Conferința DigitALL 2024 a fost organizată de Energynomics, în parteneriat cu reputate organizații precum CIO Council și cu susținerea partenerilor noștri: Corning, Datacor, Eaton Electric, EnergoBit, Enevo Group, Procesio, Siemens, Sixt, Vertiv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *