Acasă » Regenerabile » Solar » 120 de experți în domeniul fotovoltaic au participat la “Ziua instalatorului român” organizată de Greensun East Europe

120 de experți în domeniul fotovoltaic au participat la “Ziua instalatorului român” organizată de Greensun East Europe

13 iunie 2024
Agrovoltaic
energynomics

Pe 24 mai, la Grand Hotel Belvedere din Brașov, cinci producători de top – Longi, Huawei, Fronius, SolarEdge și Jinko –, s-au reunit la invitația Greensun East Europe, pentru a întâmpina 120 de instalatori experți în domeniul fotovoltaic.

În prima parte a evenimentului, fiecare producător și-a prezentat noile tehnologii pe care le propune în 2024.

  • Longi Solar s-a remarcat prin prezentarea noii tehnologii HPBC și cu lansarea noului și revoluționarului modul fotovoltaic Hi-MO X6 Max.
  • Jinko Solar a lansat noile produse de stocare Sun Giga C&I Storage Systems de 215kWh și SunTera Utility Storage Systems cu puterea de cel puțin 1MWh.
  • Huawei a lansat în premieră noul invertor de 150 kW, care are deja încorporat modulul WLAN și are  denumirea de SUN2000-150K-MG0 și EMMA-A02.
  • Fronius a prezentat noul invertor Verto, cu clasele de putere 25|27|30|33.3 kW, care vine la pachet cu o mare flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea stringurilor DC.
  • SolarEdge s-a remarcat prin lansarea noului invertor de 330kW cu denumirea de TERRAMAX, care este perfect pentru terenurile umbrite si denivelate.

Fiecare producător a organizat apoi un workshop tehnic, în cadrul căruia instalatorii au avut parte de sesiuni interactive și ocazia de a adresa direct întrebări reprezentanților companiilor producătoare

La final, sesiunea de socializare a inclus și acordarea unor premii pentru cele mai bune proiecte, în baza selecției realizate de producătorii participanți.

Organizat de unul dintre cei mai importanți jucători din piața echipamentelor fotovoltaice, distribuitorul Greensun East Europe, evenimentul a fost o oportunitate excelentă pentru ca participanții să descopere noile tendințe în domeniu și detalii tehnice despre noile echipamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *