Acasă » Evenimente » RoEnergy Bucureşti 2019

RoEnergy Bucureşti 2019

30 ianuarie 2019
Evenimente
energynomics

Singurul Târg specializat în energii regenerabile din România – RoEnergy București 2019 se va desfășura sub amprenta apariției prosumatorilor, persoanele fizice și juridice interesate să producă energie în scopul vânzării ulterioare în rețea fiind invitate să viziteze, gratuit, expoziția.

Ediția a VIII-a a Târgului Internațional RoEnergy România va avea loc în perioada 17-19 aprilie 2019, la Rectoratul Universității Politehnica București – UPB. Ca și la edițiile precedente, pe lângă expoziție, sub “umbrela” Târgului RoEnergy București 2019 vor avea loc o serie de manifestări conexe dintre care menționăm: expoziție, conferințe, mese rotunde, workshop, întâlniri de afaceri etc.

Timp de trei zile, evenimentul va reuni companii de profil, din România și din străinătate, asociații profesionale, autorități, reprezentanți ai mediului universitar, cercetători, experți, mass media, etc.

Cum puteți deveni prosumator – standuri cu tehnologii, soluții și prezentări în premieră

Cât costă un stand expozițional?

Doriți să beneficiați de o poziție privilegiată a standului companiei dumneavoastră la Târg ? Cea mai bună opțiune este să vă rezervați din timp un stand. Solicitați chiar acum o ofertă de preț, fără nici o obligație, la [email protected] ori [email protected]

Cât costă poziția de Sponsor?

Doriți să fiți în centrul atenției în mediul de business și în mass-media? Optați pentru una dintre pozițiile de Sponsor al Târgului RoEnergy București, solicitând o oferta de sponsorizare, fără nici o obligație, la: [email protected] ori [email protected].

Tematica RoEnergy București 2019

În tematica Târgului RoEnergy București se vor regăsi subiecte precum energie solară / fotovoltaică, geotermală, bioenergie (biogaz, biomasă, biocombustibili, cogenerare), iluminat LED, BMS, energie eoliană, microhidroenergie, eficiență energetică în clădiri și industrie, infrastructura energetică.

Tendințele anului 2019

  • instalații de capacități mici (3 kW – 27 kW, până la 100 kW)
  • mentenanțe, retehnologizări parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene, hidrocentrale
  • digitalizarea și soluțiile smart devin tot mai răspândite, ca vectori de eficiență energetică, respectiv soluții nepoluante
  • ieftinirea tehnologiilor concomitent cu apariția unor soluții inovatoare de stocare a energiei
  • necesitatea rezolvării unor probleme stringente pentru România, cum sunt încălzirea și managementul deșeurilor
  • implementare de tehnologii de creștere a eficienței energetice în clădiri si industrie ( inclusiv BMS)
  • tehnologii LED
  • energie din deșeuri
  • retehnologizări, mentenanțe hidrocentrale și microhidrocentrale
  • cogenerare

Mai multe detalii AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *