RATEN va achiziționa servicii de proiectare și execuție de circa 88 mil. lei

0

Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN) intenționează să achiziționeze servicii de proiectare și execuție a lucrărilor pentru clădiri și furnizarea instalației experimentale Athena, în valoare de 88 milioane lei, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Astfel, Regia invită companiile interesate să transmită oferta în format electronic în SEAP în vederea atribuirii, prin licitație deschisă, a contractului de execuție lucrări având ca obiect ,,Achiziția serviciilor de proiectare și execuția lucrărilor pentru clădiri și furnizare instalație experimentală Athena”, conform financialintelligence.ro.

Modul de finalizare al procedurii de licitație deschisă constă în încheierea unui Contract de execuție lucrări. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț. Durata de execuție este de 32 luni.

Plata se va face eşalonat, pe etape principale de realizare.

Conform SEAP, achiziţia se referă la un proiect şi/sau program finanţat din fonduri ale Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Competitivitate – POC.

Potrivit SEAP, în ultimii 10 ani România s-a implicat în activitățile de cercetare, dezvoltare şi proiectare a sistemului de reactor tip LFR (reactor rapid răcit cu plumb), dezvoltand competente prin sustinerea programelor de cercetare naționale şi prin participarea la proiectele EURATOM – Fisiune în cadrul Programelor FP6, FP7 şi în prezent H2020.

Share.

Lasă un comentariu