E.ON: Campania „Rețelele viitorului” se lansează la Berlin, pe 9 mai

0

Campania „Rețelele viitorului” va fi lansată de E.ON și cele nouă companii regionale germane (Avacon, Bayernwerk, E.DIS, enviaM Group, HanseWerk, Lechwerke (LEW), Süwag, VSE, Westenergie) în noaptea de 9 mai, cu un spectacol cu drone pe cerul Berlinului, la Olympiapark. Prin aceasta, E.ON dorește să atragă atenția asupra importanței rețelelor de energie, inteligente și digitale, pentru un viitor sustenabil.

Odată cu căderea nopții, 150 de drone vor zbura grupate în 13 formații, depășind astfel recordul mondial Guinness actual, de 12 formații.

Ca parte a campaniei „Rețelele viitorului”, E.ON va colabora cu companiile sale regionale în următoarele luni pentru a prezenta modul în care rețelele de distribuție contribuie la succesul tranziției energetice și felul în care compania transformă și extinde rețelele pentru un viitor sustenabil.

Spectacolul cu drone dă startul campaniei, deoarece dronele sunt din ce în ce mai utilizate în domeniul rețelelor, zboară peste liniile aeriene și sunt un instrument important pentru verificarea și întreținerea lor. În plus, dronele reprezintă dominarea forțelor fizice printr-o interacțiune reușită de energie electrică și tehnologie inteligentă – la fel ca rețelele E.ON.

Share.

Lasă un comentariu