Acasă » Interes general » Dezvoltare profesională » Opt candidați pentru Consiliul de Administrație Romgaz, pentru un mandat de patru ani

Opt candidați pentru Consiliul de Administrație Romgaz, pentru un mandat de patru ani

energynomics

Opt candidați s-au înscris la alegerile pentru Consiliul de Administrație Romgaz (SNG), pentru un mandat de patru ani, care vor avea loc la Adunarea Generală din 14 martie.

Astfel, Ministerul Energiei i-a propus pe Dan Dragoș Drăgan (economist), Aristotel Marius Jude (jurist), Marius-Gabriel Nuț (economist/auditor), Răzvan Brasla (economist), Gheorghe Silvian Sorici (economist), Botond Balazs Mediaș (jurist), Elena-Lorena Stoian (jurist) și Nicolae Petria Șelimbăr (economist), conform Financialintelligence.

De asemenea, Frâncu Constantin l-a propus pe Nicolae Petria, consilier Transilvania Investments Alliance, pentru funcția de administrator.

Potrivit documentelor pentru AGA, lista poate fi completată de acționarii minoritari, în termenul și condițiile prevăzute de Convocator, în forma completată, adică până astăzi.

Inițial, acționarii erau convocați pentru alegerea administratorilor pentru patru luni, însă, ulterior, Ministerul Energiei a solicitat completarea ordinii de zi cu un nou punct privind alegerea CA pe patru ani.

În prezent, din Consiliul de Administrație fac parte Dan Dragoș Drăgan, Aristotel Marius Jude, Cezar Batog, Virgil Marius Metea, Nicolae Bogdan Simescu, Botond Balazs și Gheorghe Silvian Sorici.

Un comentariu la „Opt candidați pentru Consiliul de Administrație Romgaz, pentru un mandat de patru ani”

  1. Pingback: Opt candidați pentru Consiliul de Administrație Romgaz, pentru un mandat de patru ani - Piramid Energy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *