Acasă » Interes general » DEER semnează cu Bento un contract pentru servicii și software de 32 mil. lei

DEER semnează cu Bento un contract pentru servicii și software de 32 mil. lei

9 martie 2023
Interes general
energynomics

Bento, companie românească specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluții software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi Cloud, anunță semnarea unui contract în valoare de 32 de milioane de lei, pentru implementarea soluției software proprii Bento Field Service Management (Bento FSM), în urma câştigării unei proceduri de achiziție publică derulată de către Distribuție Energie Electrică România (DEER), companie deținută de Grupul Electrica.

Soluția Bento va reprezenta unul dintre cele mai mari proiecte de tip FSM din România în domeniul energiei şi utilităților, urmând să fie utilizată de peste 1.200 de tehnicieni de teren.

Compania a câştigat procedura de achiziție publică în calitate de lider al unei asocieri, alături de EY România (Ernst & Young România). În cadrul proiectului, Bento va livra o soluție IT complexă, compusă din hardware şi software şi va executa servicii conexe.

Soluția pe care Bento urmează să o implementeze vizează automatizarea serviciilor de teren şi managementul forței de muncă din cadrul DEER. Platforma IT care va fi implementată în cadrul acestui proiect se bazează pe produsele software proprii, Bento FSM şi Bento MDM, produse în care Bento a investit constant în ultimii ani, inclusiv prin utilizarea de fonduri atrase în cadrul plasamentului privat din noiembrie 2021, premergător listării companiei pe piața AeRO a Bursei de Valori Bucureşti.

Contribuția EY România constă în furnizarea de servicii de project management şi analiză de business, reprezentând 11% din activitatea totală aferentă proiectului.

Un comentariu la „DEER semnează cu Bento un contract pentru servicii și software de 32 mil. lei”

  1. Pingback: DEER semnează cu Bento un contract pentru servicii și software de 32 mil. lei - Piramid Energy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *