Acasă » Interes general » Ministrul Energiei și-a ales secretarii de stat

Ministrul Energiei și-a ales secretarii de stat

energynomics

Dan Drăgan, George Niculescu și Derzsi Akos au fost numiți secretari de stat în cadrul Ministerului Energiei, prin decizia prim-ministrului. Primii doi au fost propuși de Partidul Național Liberal, în urmă cu mai bine de o lună.

Dan Drăgan a mai lucrat cu ministrul Virgil Popescu în echipa de la fostul Minister al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, pe aceeași poziție de Secretar de Stat. Recent, Dan Drăgan a fost ales în Consiliul de Administrație al Romgaz, la propunerea ministrului Popescu.

George Niculescu a fost prefect al județului Constanța și director al PATRES – Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenarabile din România. Fost consilier județean, investitor și specialist în energie din surse regenerabile, George Niculescu este licențiat în Drept, cu un MBA obținut la ASE București. Și Niculescu este de câteva zile membru în Consiliul de Administrație al Romgaz.

Derzsi Ákos, propunerea UDMR, este de profesie inginer minier, specialist în domeniul securității și sănătății în muncă. Absolvent al Institutului de Mine din Petroșani, are studii de masterat în Științe Administrative la Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. În perioada 2007–2008 a fost secretar de stat la Ministerul Muncii, coordonator al Departamentului Strategie și Ocupare Forță de Muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *