Acasă » Interes general » Ministerul Energiei vrea să urgenteze proiectele CE Oltenia

Ministerul Energiei vrea să urgenteze proiectele CE Oltenia

18 august 2023
Electricitate
energynomics

Ministerul Energiei a anunțat că va constitui un grup de lucru pentru CE Oltenia, în scopul identificării soluțiilor şi colectării datelor cu ajutorul cărora va fi conceput planul de restructurare şi calendarul de implementare a măsurilor necesare pentru modernizarea companiei.

Potrivit unei postări a instituției pe pagina de Facebook, prima şedință de lucru este programată săptămâna viitoare.

„Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Am văzut la fața locului condițiile de lucru, dar şi potențialul CEO: profesionişti adevărați, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuşi împreună”, a afirmat ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Totodată, Sebastian Burduja anunță demararea unui set de soluții pentru deblocarea investițiilor în hidrocentrale, la care lucrează alături de un grup de experți jurişti. Sunt vizate hidrocentrale aflate într-un stadiu avansat de finalizare (peste 90%) şi pentru care se vor respecta toate standardele reale de mediu, fără a pune în pericol securitatea energetică a României, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *