Acasă » Evenimente » Managerul anului – candidaturile anului 2020 la Energynomics Awards

Managerul anului – candidaturile anului 2020 la Energynomics Awards

1 decembrie 2020
Evenimente
energynomics

Continuăm să prezentăm candidaturile anului 2020 la premiile Energynomics, cu secțiunea Managerul anului. Numai unul dintre managerii înscriși în competiție va fi recompensat în cadrul Galei din 3 decembrie, dar fiecare dintre domniile lor merită respectul nostru și o promovare cât mai largă. Mulțumim tuturor companiilor și personalităților care s-au implicat în acest efort de conturare a imaginii industriei energetice românești în 2020 prin reușitele sale!

Cosmin Ghiță – Nuclearelectrica

Pentru strategia managerială și leadership-ul probate în 2020, concretizate în cea mai avantajoasă poziționare a companiei din punct de vedere al guvernanței corporative, pieței de capital, rezultatelor financiare, operare și producție – simultan cu accelerarea proceselor majore de investiții în contextul pandemiei de Covid-19. Acceptarea SNN în indicele FTSE Russell a ținut cont de evaluări pe mai multe paliere, între care guvernanța corporativă, rezultatele financiare, lichiditatea pe piața de capital, transparența..

Franck Neel – FPPG

Pentru consolidarea Federației Patronale Petrol și Gaze prin proiecte comune cu marii actori din industria de petrol și gaze (Romgaz, Transgaz) alături de noii membri ce s-au alăturat Federației în 2020 (AMROMCO, Expert Petroleum).

Franck Neel este președintele Federației Patronale Petrol și Gaze și membru al Directoratului OMV Petrom. Competențele sale manageriale dovedite au reprezentat motorul unei bune coordonări și coeziuni între cei mai importanți jucători din industria de petrol și gaze a României într-o perioadă când unitatea este esențială pentru această industrie, confruntată cu provocări precum tranziția energetică, re-definirea rolul gazului în mixul de energetic din România și noile reglementări destinate pieței libere.

Sabin Posea – Eximprod

Sabin Posea a coordonat activitatea companiei și a asigurat un management eficient, menținând o companie profitabilă într-un mediu de business marcat de o situație nemaiîntâlnita: pandemia. S-a implicat în dezvoltarea unui proiect de “zero touch deployment” pentru a implementa de la distanță, fără deplasarea în stație, de tehnologii IT/OT optime pentru securitatea cibernetică. În 2020, Eximprod a semnat unul dintre cele mai mari contracte din istoria companiei.

Sebastian Călugăr – CIS GAZ

Pentru conducerea companiei românești CIS GAZ, cu capital 100% privat, care a contribuit în calitate de constructor la dezvoltarea durabilă a infrastructurii de transport de gaze naturale din România, precum și la valorificarea geostrategiei traseelor energetice europene.

CIS GAZ a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de aproape 200%, venituri cumulate de pe toate piețele pe care activează, ajungând la venituri de 190 de milioane lei. Performanța înregistrată s-a bazat pe finalizarea și inițierea unor proiecte de infrastructură strategice și dezvoltarea accelerată a diviziei de furnizare gaze, pe fondul liberalizării pieței de furnizare de gaze naturale. De asemenea, compania a raportat un profit net de aproape 8 milioane de lei și o creștere semnificativă a numărului de angajați față de anul anterior, ajungând la peste 130 de angajați în prezent.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.