Acasă » Evenimente » Nu rata! » Mai ai doar o săptămână pentru a prinde un loc la WU Executive Energy Expert, 18-22 mai, 2015

Mai ai doar o săptămână pentru a prinde un loc la WU Executive Energy Expert, 18-22 mai, 2015

10 aprilie 2015
Evenimente
Gabriel Avăcăriței

Mai este doar o săptămână în care te poți înscrie în programul WU Executive Energy Expert 2015! Acum este momentul să te alături unui grup select de manageri care participă la sesiunea programată între 18 și 22 mai, în București, la Radisson Blu Hotel și Palatul Cesianu-Racoviță.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Înscrie-te acum la WU Executive Energy Expert 2015 și intră în legătură cu profesioniștii și experții care contribuie la dezvoltarea industriei energetice din România.

DESCARCĂ BROȘURA WU EXECUTIVE ENERGY EXPERT 2015

Vei avea acces la un program inovator de dezvoltare profesională conceput special pentru managerii din industria energetică românească. Descoperă aici agenda programului WU Executive Energy Expert 2014, cu o descriere detaliată a cursului, a modulelor de studiu, a lectorilor și a invitaților speciali.

Carmen Neagu (Transelectrica), Lucian Anghel (BVB și BCR Pensii) și Varinia Radu (CMS Cameron McKenna) sunt trei dintre experții români care au confirmat deja participarea în calitate de Guest Speakers la cursul WU Energy Expert, programat la București, în intervalul 18-22 mai. Cei trei reputați specialiști se vor alătura echipei de lectori ai WU Executive Academy care va susține cursul dedicat managerilor din industria energetică românească.

În 18 mai 2015 va debuta, la București, a doua ediție a sesiunilor din cadrul WU Executive Energy Expert – un produs unic pe piața din România care oferă o abordare integrată a tematicilor industriei energetice: tendințe actuale și schimbări în sectorul energetic, economia energiei, negociere, reglementarea sectorului energetic, cu accent pe cele mai recente directive europene.

În fiecare zi vom avea un alt lector de mare prestigiu care va aborda în profunzime una dintre tematicile de mai sus. Profesorii sunt selectați din echipa de lectori ai WU Executive Academy, persoane cu experiență îndelungată și cunoștințe aplicate în industria energetică. Cursurile se vor desfășura în limba engleză, 8 ore pe zi, între 18 și 22 mai 2015.

Testat în 2014 de profesioniști din companii de top (Enel Green Power, Emerson Ridge-Tools, OMV Petrom, Panfora Oil & Gas, Fora Oil and Gas, McCann PR, SGS România, GDF Suez, Schneider Electric) și autorități relevante pentru industrie (Organismul Intermediar pentru Energie (OIE) și Departamentul pentru Energie). Citiți mai multe aici.

Descrierea programului

Programul de 5 zile include pregătire specializată în sectorul energetic, la sedii din București. Cursul urmărește îndeaproape curriculum-ul și respectă standardele de calitate ale cursurilor of the MBA Energy Management of the WU Executive Academy. De asemenea, participanții sunt selectați cu grijă, luându-se în considerare elemente culturale și de background educațional, pregătire profesională și experiență.

Calificările obținute în urma participării la curs sunt confirmate printr-o diplomă certificată de WU Executive Academy. WU Executive Academy asigură conținutul pentru toate materialele tipărite și electronice, precum și pentru materialele auxiliare.

Unde: București
Când: 18-22 mai 2015

WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU Vienna), fondata în 1898. Este cea mai mare universitate de afaceri din Europa și se bucură de o excelentă reputație internațională bazată pe mai mult de un secol de experiență. WU Executive Academy oferă acces la expertiza a 700 de membri ai facultăților sale și a nenumărați experți din peste 200 de universități partenere din întreaga lume.

Acreditari internaționale și standarde de calitate recunoscute
WU Executive Academy este una dintre puțin numeroșii furnizori de educație la nivel managerial care dețin acreditări simultane din partea EQUIS (Sistemul european de îmbunătățire a calității) și AMBA (Asociatia MBA-urilor), două dintre cele mai prestigioase organisme internaționale de acreditare. Financial Times plasează cursurile Executive MBA ale WU Executive Academy pe locul 5 în zona de limbă germană, locul 15 în UE și locul 46 la nivel mondial.

energynomics.ro
energynomics.ro este singura platformă on-line dedicată sectorului energetic din România, care servește atât drept canal de știri, cât și ca portal B2B. Actualizată în fiecare oră, energynomics.ro vine cu un aer proaspăt în industria energetică, mereu conectată la noutățile și schimbările din mediul economic, politic și legislativ din România. Prin accesarea profilurilor profesionale, veți găsi partenerul de afaceri perfect pentru nevoile companiei dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe:

Johanna Voicu
Client Service Manager
[email protected]
4 021 230 20 22
4 0743 100 040

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al Energynomics din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare Energynomics: site-ul, revista și evenimentele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *