Acasă » Electricitate » LONGi lansează un nou panou solar care poate crește producția de energie cu până la 10%

LONGi lansează un nou panou solar care poate crește producția de energie cu până la 10%

7 noiembrie 2022
Electricitate
energynomics

LONGi, cel mai mare producător de panouri solare din lume, lansează astăzi Hi-MO 6, primul său panou solar conceput exclusiv pentru piața globală. Folosind tehnologia celulelor HPBC de înaltă eficiență LONGi, Hi-MO 6 atinge o eficiență energetică maximă de 22,8%, în cadrul producției de masă. Conceput pentru a satisface nevoile diverșilor clienți, Hi-MO 6 oferă eficiență, siguranță și estetică superioare. În plus, noul panou solar poate crește producția de energie cu până la 10%.

Eficiență sporită a generării de energie prin inovație tehnologică

HPBC (Hybrid Passivated Back Contact) este o nouă generație de tehnologie cu celule solare de înaltă eficiență, care este unică prin designul său fără barele colectoare din față. Tehnologia celulei HPBC poate îmbunătăți considerabil absorbția luminii și capacitățile de conversie fotoelectrică ale celulei prin ajustarea structurii interne a celulei și poate crește astfel eficient puterea de ieșire a modulului. Panourile solare echipate cu tehnologia celulelor HPBC pot genera un volum mai mare de energie în condiții de temperatură ridicată și iradiere scăzută și au, de asemenea, performanțe superioare de degradare a puterii. În simulările globale de generare a energiei, panourile solare Hi-MO 6 au demonstrat un avantaj semnificativ în generarea de energie față de produsele PREC, cu o creștere medie a producției de energie de până la 10% în scenariile tipice.

Atunci când dezvoltă soluții fotovoltaice pentru aplicații rezidențiale și comerciale, echipa de cercetare și dezvoltare a LONGi dorește să atingă cel mai înalt nivel de siguranță și fiabilitate. Hi-MO 6 folosește tehnologia de lipire de tip back contact, care utilizează structura de lipire cu o singură linie, mai degrabă decât structura tradițională în formă de Z, pentru a spori rezistența modulului la fisurare. Acest design tehnologic revoluționar, combinat cu LONGi Lifecycle Quality, face din Hi-MO 6 unul dintre cele mai fiabile panouri solare fotovoltaice de pe piață.

Panourile solare de la LONGi contribuie la modernizarea structurii energetice globale

Hi-MO 6 include patru serii – Explorer, Scientist, Guardian și Artist – toate având dimensiunea standard M10 (182 mm) și sunt disponibile în tipurile 72C, 66C, 60C și 54C. Atracția estetică a panoului solar evocă stilul minimalist al designului industrial modern și completează în mod natural o mare varietate de scenarii de aplicare.

Pentru aplicațiile din sectoarele cu nevoi crescute de securitate și inteligență, Hi-MO 6 oferă, de asemenea, opțiunea de a îmbunătăți și mai mult siguranța și optimizarea prin preinstalarea Smart Optimizer. În cazul unei defecțiuni a sistemului fotovoltaic sau a umbririi modulului, sistemul back-end poate fi monitorizat și optimizat de la distanță în timp real, folosind feedback-ul de la „creierul digital” al Smart Optimizer, asigurând siguranța centralei electrice în timp ce maximizează puterea de ieșire a sistemului.

„LONGi a condus dezvoltarea industriei de-a lungul anilor cu inovații tehnice de înaltă calitate. Panourile solare din seria Hi-MO au contribuit la modernizarea structurii energetice globale. Hi-MO 6 este un alt pas solid spre promovarea echității energetice. În plus LONGi își propune să colaboreze cu mai mulți parteneri pentru a fi parte la noua revoluție energetică, să ofere soluții de energie curată, care să fie la fel de accesibile tuturor oamenilor și să accelereze transformarea și dezvoltarea energetică a planetei noastre”, declară vicepreședintele LONGi, Dennis She.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *