Acasă » Evenimente externe » Future Economy Gala premiază excelența în business pe 9 noiembrie, la București

Future Economy Gala premiază excelența în business pe 9 noiembrie, la București

7 noiembrie 2022
Evenimente externe
energynomics

Future Economy Gala, un eveniment exclusivist pe piața de business din România, aduce în prim plan excelența și profesionalismul unor reprezentanți ai mediului de afaceri care au reușit să obțină rezultate marcabile. Deși am traversat perioade dificile, începând cu pandemia și continuând cu criza umanitară declanșată de războiul de la graniță, criza prețurilor și cea energetică, în mediul economic românesc sunt agenți economici care au transformat crizele în oportunități.

Future Economy Gala este organizată de Ziarul News, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton- ADAA, pentru a aplauda excelența în diverse sectoare economice și a aduce în prim plan, la nivel național, modelele de bune practici.

“Tot mai mult se confirmă faptul că atât creșterea economică cât și prosperitatea depind de evoluția mediului de afaceri”, consideră fondatorul Ziarului News, Florina Manea. “Acesta este motivul pentru care modelele de bune practici trebuie să fie aduse în prim planul opiniei publice. […] În cadrul Future Economy Gala am încercat să creăm un mix al actorilor economici: instituții și companii naționale eficiente, antreprenori de succes și business-uri care trec granițele țării, corporații, organizații non-profit și oameni marcanți la nivel național, care au făcut performanță în ultima perioadă”, a explicat Florina Manea.

La rândul său, Andreea Negru, președinta ADAA și partener al evenimentului, susține că este momentul “să facem cunoscute valorile care stau la baza succesului în afaceri”. „Tragem concluziile unui an marcat de provocări și trasăm tendințele anului viitor, alături de reprezentanți de marcă ai Guvernului, mediului de afaceri și ai Băncii Naționale a României. Am considerat important să susținem afacerile remarcabile care contribuie la dezvoltarea României”.

În deschiderea Galei vor lua cuvântul Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Florin Spătaru, Ministrul Economiei, Anca Dragu, Senatoare, fostă Președintă a Senatului, Adrian Vasilescu, Consilierul guvernatorului BNR, Florin Jianu, Președinte al Consiliului National al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România și Cătălin Canciu, Secretar de stat, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

În cadrul evenimentului va fi lansat TOP 100 de interviuri din antreprenoriat. După discursurilor oficialităților, va urma festivitatea de premiere a excelenței în afaceri. Evenimentul este moderat de Andreea Negru, Președinte ADAA și Adrian Maniuțiu, fondator EM360.

 

Despre ADAA

ADAA militează pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale și asociative în rândul antreprenorilor români și pentru apărarea și promovarea intereselor acestora. A fost înființată în 2012 ca o nevoie stringentă a mediului antreprenorial de a găsi o platformă de comunicare și promovare a modelelor de bună practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *