Acasă » Interes general » KMG International lansează programul de internship pentru 2017

KMG International lansează programul de internship pentru 2017

energynomics

Grupul KMG International, controlat integral de KazMunayGas Kazahstan, prin companiile membre, anunță lansarea programului de internship ediția 2017, adresat unui număr de 141 de studenți care vor să-și dezvolte abilitățile profesionale și aptitudinile tehnice pentru o carieră de succes în industria de petrol și gaze, se arată într-un comunicat remis energynomics.ro.

Programul se va desfășura pe parcursul anului, începând din luna august pentru platformele Năvodari și Ploiești și din aprilie până în octombrie pentru sediul central din București.

Procesul de selecție constă în evaluarea candidaților pe baza aptitudinilor tehnice și de relaționare, a dorinței lor de dezvoltare a cunoștințelor și implicare în diverse activități extra-curiculare, a energiei și entuziasmului, a dorinței de a crește și a se implica în cadrul unei echipe, a atitudinii pro-active și a deschiderii către nou. La încheierea programului, studenții pot alege să rămână în companie ca angajați, în limita locurilor vacante, se precizează în comunicat.

Potrivit KMG International, în cursul anului, 100 de studenți sunt așteptați să participe la internship în cadrul celor două rafinării ale Grupului, iar alți 41 vor fi pregătiți la sediul central din București pentru poziții corporative. Programul se adresează în special studenților ce provin din universități din Constanța, Ploiești și București cu care Grupul a semnat protocoale de colaborare pe diverse proiecte. Mai mult, KMG International va acorda 10 burse de studiu studenților de la universitățile cu profil de petrol și gaze din Constanța și Ploiești care înregistrează rezultate deosebite la învățătură.

Studenții interesați să ia parte la programul de internship își pot depune dosarele de înscriere pe pagina oficială a Grupului KMG International, pe pagina de LinkedIn sau trimițând un CV  pe email la adresa [email protected].

Anual, la finalizarea programelor, peste 50% din participanți au rămas ca angajați în cadrul diverselor companii membre ale KMG International, în diferite sectoare de activitate, se mai precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *