Acasă » Interes general » KELLER. Mai mult decât o companie.

KELLER. Mai mult decât o companie.

18 octombrie 2021
Dezvoltare profesională
energynomics

Numele KELLER este sinonim cu tehnologia de măsurare a presiunii de înaltă precizie încă din 1974. Cu o bogată experiență acumulată în aproape o jumătate de secol, KELLER AG für Druckmesstechnik a realizat un nou scurtmetraj în care oferă câteva informații foarte personale din inima companiei.

Frații Tobias și Mike Keller, care au preluat conducerea afacerii de familie în 2019, sunt a doua generație care conduce firma elvețiană fondată de tatăl lor, fizicianul Hannes W. Keller.

Pentru ei, viața nu înseamnă doar dezvoltare, ci și identificarea unor modalități durabile de adaptare la schimbările constante ale condițiilor de piață. Accentul se pune aici pe probleme de actualitate precum Industria 4.0, Internetul lucrurilor (IoT) și soluțiile personalizate.

Cel mai important factor în realizarea unor produse de calitate superioară cu funcționalitate maximă este forța de muncă, oameni care își pun la bătaie inima și sufletul și multă inițiativă în fiecare zi de lucru – la urma urmei, o singură persoană nu ajunge pentru a crea o poveste de succes.

Bazându-se pe rădăcini puternice și o cultură deschisă la nou, KELLER privește spre viitor cu ambiția de a aborda ca o echipă provocările cu care se confruntă.

Urmăriți scurtmetrajul KELLER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *