Acasă » Electricitate » ABB a lansat noul său tablou de distribuție NeoGear™

ABB a lansat noul său tablou de distribuție NeoGear™

18 octombrie 2021
Electricitate
energynomics

ABB și-a extins portofoliul de tablouri de distribuție și automatizări NeoGear pentru a oferi îmbunătățiri impresionante în ceea ce privește siguranța, performanța optimizată și conectivitatea digitală, inclusiv monitorizarea stării în timp real și mentenanța predictivă. Pe baza succesului înregistrat de tehnologia sa dovedită NeoGear, ABB a dezvoltat în continuare cel mai sigur tablou de distribuție și automatizări de joasă tensiune de pe piață pentru operatori și ingineri de întreținere. Designul său revoluționar elimină expunerea periculoasă la elementele aflate sub tensiune, folosește cu 92% mai puține elemente de bară de distribuție decât tablourile de distribuție tradiționale și cu 90% mai puține îmbinări electrice, îmbunătățind astfel disponibilitatea aparatelor de distribuție.

Zona protejată împotriva arcului electric menține personalul de întreținere în siguranță atunci când efectuează lucrări și reparații de rutină, reducând în același timp riscul formării arcului electric cauzat de defecțiuni mecanice, acesta reprezentând unul dintre cele mai grave riscuri de siguranță cu care se confruntă operatorii de tablouri.

Disponibil acum la nivel global, tabloul de distribuție și automatizări NeoGear oferă o amprentă fizică redusă cu până la 25% comparativ cu tehnologiile de distribuție echivalente. În cadrul acestei amprente compacte, acesta atinge, de asemenea, o eficiență energetică de până la 20%, datorită disipării reduse a căldurii.

Versiunea cu 4 poli recent introdusă, precum și viitoarea versiune 690V, fac din NeoGear o soluție deosebit de atractivă pentru numeroase segmente de piață și industrii, inclusiv utilități, industria produselor alimentare și băuturi precum și segmentul de infrastructură. NeoGear este, de asemenea, ideal pentru centrele de date, infrastructură și industriile ușoare în care cele mai înalte standarde de siguranță și fiabilitate sunt esențiale și acolo unde amprenta fizică redusă și reducerea greutății aparatului de comutare reprezintă beneficii cheie.

Pe lângă siguranță crescută, sustenabilitate de top și performanțe de neegalat, soluția îmbunătățită se bazează pe platforma NeoGear a ABB dotată cu cele mai recente capabilități de conectivitate pentru analiza și comunicarea datelor, devenind astfel soluția ideală de tablou de distribuție și automatizări de joasă tensiune pentru clienții și segmentele care au ca obiectiv atingerea standardelor din cadrul Industry 4.0. Noile capabilități digitale asigură costuri operaționale mai mici cu până la 30 la sută datorită unei monitorizări mai eficiente a stării echipamentelor – ceea ce face ca acesta să înregistreze un progres notabil în ceea ce privește tablourile de distribuție și automatizări de joasă tensiune.

Pentru mai multe informații despre NeoGear, vizitați site-ul web ABB!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.