Acasă » Evenimente externe » Înscrie-te la #NOVEMBarh 2023 – primul hackathon al arhitecților

Înscrie-te la #NOVEMBarh 2023 – primul hackathon al arhitecților

14 noiembrie 2023
Evenimente externe
energynomics

La mai bine de 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concretă și totul într-o atmosferă în egală măsură intensa și relaxată.

Avem nevoie de profesioniști implicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimente interactive, care îi aduc împreună pe oameni în demersuri concrete.

#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Arhitecții aduc experiențe diverse de lucru, reuniți în 30 de echipe

#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și a continuat în 2018 și în 2019 și a crescut de la an la an, apoi în 2020 ne-a obligat la o versiune online, iar 2021 si 2022 au fost ani tulburi cu război la graniță, dar revenim și speram să redevină și să rămână și un obicei anual. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții vin cu experiențe de lucru diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale și ONG.

Participanți din București, Iași, Cluj, Brașov, Constanța, Tulcea și nu numai fac echipă la #NOVEMbarh.

La a treia ediție, #NOVEMBarh este un dinamic incubator de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților.

Profesioniștii din domenii conexe fac echipă bună cu arhitecții. Alătură-te și tu!

Succesul înregistrat de ediția #NOVEMBarh 2017, “Provocările arhitectului”, #NOVEMBarh 2018, ‘ARHITECT DEMN’, sau 2019 Value vs Price – au avut ca rezultat concret coagularea și consolidarea unei comunități profesionale extinse dincolo de domeniul arhitecturii.

#NOVEMBarh susține invitația de a adera în comunitate și de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe – ingineri, avocați, antreprenori, finanțiști, asiguratori, psihologi, consultanți de marketing și comunicare, antropologi și nu numai. În directă legătură cu starea actuală a clădirilor și a spațiului construit, #NOVEMBarh tratează problemele curente ale arhitecților din România, printr-o abordare multidisciplinară.

Reprezentanții companiilor partener vin în echipe.

#NOVEMBarh a adus acum 7 ani nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți. Contribuția adusă prin expertiza lor profesională le oferă o experiență de networking cât se poate de naturală și de normală.

#NOVEMBarh reunește ca parteneri ai comunității și asociațiile profesionale active în domeniul arhitecturii și construcțiilor.

#NOVEMBarh este evenimentul interactiv bazat pe implicarea activă a fiecărui participant în parte, cu roluri bine definite și responsabile. #NOVEMBarh creează contextul de conectare atât de necesar. Este maratonul de networking și co-creare de soluții al arhitecților și facilitează dezvoltarea ideilor de către arhitecți, reuniți în echipe cu antrenori din mediul de business, colegi din domenii conexe, reprezentanți ai companiilor și ai asociaților profesionale partener.

Fiecare ediție #NOVEMBarh este pentru arhitecți și un moment de evaluare, la final de an profesional.

Locurile sunt fix 300. Contactează-ne la: [email protected]

#NOVEMBarh se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune, de către fiecare dintre cele 30 de echipe.

De la ora 20:00 pe 25 noiembrie 2023, publicul invitat special să participe la susțineri va fi format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor profesionale și ONG.

 

Informații în timp real pe grupul comunității #NOVEMBarh: www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/

 

Echipa de organizare #NOVEMBarh: avocat Olariu Cristina, avocat Adrian Serghi, arhitect Florin Enache, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arh. Sebastian Savescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, IT Cezar Cazan, jurist Alin Neacsu, marketing manager Ana-Maria Radoveneanu

Special guest – our dear business coach Gabriel Visan, LMI Romania

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *