Acasă » Petrol și Gaze » Încă 3 profesioniști în conducerea FPPG

Încă 3 profesioniști în conducerea FPPG

energynomics

Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG), principala organizație reprezentativă pentru sectorul energetic românesc, își consolidează echipa de conducere prin numirea în Consiliul Director a trei membri noi, profesioniști recunoscuți în industrie, respectiv: Răzvan Popescu – CFO Romgaz, Cristian Hubati – Vicepreședinte Operațiuni în Divizia Explorare și Producție a OMV Petrom și Dorin Tudora – Director General Conpet.

Datorită experienței dobândite pe parcursul a aproape nouă ani în Banca Națională a României, Răzvan Popescu s-a remarcat de mai bine de un an în pozitia de CFO al celui mai mare producător de gaze naturale din România- Romgaz SA. Domnia sa este implicat încă de la numirea în funcție în procesul de preluare a participației ExxonMobil și crede cu tărie în reușita acestui proiect.

Cristian Hubati are o vastă experiență în industria de petrol și gaze, cu o expunere integrată în zona de Downstream și în cea de Explorare și Producție, atât la nivel național, cât și internațional, acumulată de-a lungul carierei sale prin numeroase funcții și proiecte în cadrul OMV Petrom, OMV Abu Dhabi și Rompetrol.

În același timp, Dorin Tudora se află la al doilea mandat în funcția de Director General al Conpet, unde anterior a ocupat diverse funcții de conducere – Manager HSEQ, Șef Biroul Siguranță Conducte și Instalații, Responsabil cu activitățile privind securitatea infrastructurilor critice ale Sistemului Național de Transport prin Conducte, Responsabil cu activitățile de protecție a mediului, precizează FPPG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.