Acasă » Regenerabile » Încă 10 zile pentru înscrierea în licitația de 12 MWp de la Electrica SA

Încă 10 zile pentru înscrierea în licitația de 12 MWp de la Electrica SA

17 iulie 2023
Regenerabile
energynomics

Electrica SA, în numele Green Energy Consultancy & Investments, așteptă înscrierile la procedura de ofertare pentru implementarea în sistem EPC a unui proiect fotovoltaic  cu o capacitate de 12 MWp. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27.07.2023, la ora 10:00 (Eastern European Time).

Electrica SA caută ofertanți cu experiență dovedită în domeniul proiectelor fotovoltaice, care să poată livra rezultate de înaltă calitate, în regim EPC, “în timp util și în conformitate cu standardele și cerințele noastre stricte”. Caietul de sarcini este disponibil AICI. Solicitările de clarificări pot fi adresate la adresa de e-mail vulturul-rfp @ electrica.ro înainte de 24.07.2023.

Obiectul cererii de oferte angajante îl constituie selectarea unui ofertant capabil să gestioneze cu succes faza de implementare a proiectului fotovoltaic în sistem EPC, cu o capacitate de 12 MWp, situat în vecinătatea comunei Vulturul, din județul Vrancea.

În luna februarie, Electrica a finalizat achiziția companiei de proiect Green Energy Consultancy & Investments, deținută integral de vânzători, care are ca obiect principal de activitate producția de energie din surse fotovoltaice, prin intermediul proiectului „Vulturul”. Green Energy Consultancy & Investments dezvoltă proiectul fotovoltaic „Vulturul”, cu o capacitate instalată de 12 MWp DC (putere peak la nivelul panourilor) și 9,75 MW AC (putere evacuabilă în rețea), situat în zona comunei Vulturu, județul Vrancea. Proiectul se află în faza „ready-to-build”.

Tranzacția se încadrează în strategia Grupului Electrica stabilită pentru perioada 2019 – 2023, în care se are în vedere și extinderea pe lanțul valoric al energiei electrice, în special în zona de producție a energiei electrice din surse regenerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *