Acasă » Interes general » Florin Răducu, SAS: Segmentul de prognoză a crescut puternic în ultimii ani

Florin Răducu, SAS: Segmentul de prognoză a crescut puternic în ultimii ani

6 aprilie 2022
Digitalizare
Bogdan Tudorache

Segmentul de predicție și cel de decizie analitică au crescut foarte mult în ultimii ani, în România, a spus Florin Răducu, Senior Account Executive, SAS Romania, în cadrul conferinței DigitALL 2022, organizate de Energynomics.

”Oferim soluții în patru zone majore: Corporate Analisys – soluții de analiză statistică pe zona de procurement – departamente financiare și de gestiune a firmei; pe zona de Customer intelligence, profile de clienți, pentru oferte personalizate, call-center-e, next best decision – capacitatea de a personaliza oferte; soluții pe zona de Assets management și Grid (mentenanță, forecast de energie și prețuri). Prognoza (forecast) e o zonă pe care avem o creștere în cifră dublă, în ultima perioadă, în România. Există, totodată, un interes foarte crescut pe zona de decizie”, a afirmat Florin Răducu.

”SAS este considerat lider mondial în zona de inteligență artificială și data science. Compania este cea mai mare deținută privat. S-a dorit să se mențină un mediu de lucru foarte prietenos și să se facă foarte multe investiții în zona de tehnologie și din cauza asta nu a fost listată – abia acum trece printr-un proces de listare. În zona de energie, SAS are 600 de clienți din energie la nivel mondial. Cam 90% din Fortune 500 din energie sunt clienții SAS”, a adăugat Florin Răducu.

Conferința DigitALL 2022 a fost organizată de Energynomics, în parteneriat cu reputate organizații precum CIO Council și BusinessMark, cu susținerea partenerilor noștri: ACE – Industrial Software Solutions, Eaton Electric, Nova Power & Gas, Procesio, SAS Romania, Safetech Innovations, Siemens România.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *