« Toate evenimentele

Vehiculele electrice – liderii momentului, provocările viitorului (17 aprilie)

17 Apr 2018 @ 09:00 - 13:00

Am modificat data și locul de desfășurare a evenimentului pentru a putea să avem alături cât mai mulți dintre cei care au informații relevante de comunicat pe această temă. Vă invităm să vă actualizați agenda pentru a nu rata discuția pe tema mașinilor electrice!

 Marți, 17 aprilie, de la ora 09:00, la Showroom BMW Auto Cobălcescu, Splaiul Unirii 311, București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Vehiculele electrice – liderii momentului, provocările viitorului. Românii sunt cei mai optimişti europeni în privinţa viitorului maşinilor electrice, arăta un studiu realizat recent la nivelul Uniunii Europene. Estimările europene vorbesc despre înjumătățirea utilizării autovehiculelor alimentate în mod convențional în transportul urban până în 2030, precum şi dispariția lor progresivă din orașe până în 2050. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendinţele, provocările şi oportunităţile pe care experţii în electromobilitate le identifică pentru 2018 în România!  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, BMW, MET România Energy, Phoenix Contact, Stratum Enclosures, Schneider Electric.

 

VORBITORI

Alex-Seremet-micAlexandru Șeremet, Communication Manager BMW

a

a

a

a

Catalin-Marius-Lepinzean-micMarius Cătălin Lepinzean, Business Development Manager Phoenix Contact

a

a

a

a

Constantin-Ichimoaei-150-pxConstantin Ichimoaei, Executive Manager ABB România

a

a

a

a

Andreii Bucur micAndrei Bucur, Business Development Manager MET România Energy

a

a

a

a

Razvan Copoiu micRăzvan Copoiu, vice-președinte Europa de Sud-Est Schneider Electric

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Cu paşi mici, vehiculele electrice şi-au făcut loc în planurile de afaceri ale tot mai multor companii, precum şi în proiectele de dezvoltare ale autorităţilor decidente la nivel local, naţional şi european. În continuare, dezvoltarea infrastructurii pentru maşinile electrice are loc independent şi dincolo de controlul pe care schemele de susţinere propuse de autorităţi l-ar putea impune, strict pe baza soluţiilor tehnologice şi financiare pe care le propune mediul privat. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru discuții despre:

  • Care este stadiul de dezvoltarea a mobilităţii electrice – în principal vehicule electrice urbane? Rolul şi impactul autorităţilor locale, exemple de bune practici în acest sector în România.
  • Care este stadiul şi care sunt perspectivele dezvoltării de staţii de alimentare pentru autovehiculele electrice?
  • Care sunt avantajele vehiculelor electrice, aşa cum sunt ele percepute de cumpărători? Care sunt soluţiile financiare cele mai potrivite?
  • Impactul maşinilor electrice asupra reţelei – evaluările experţilor şi implicarea reglementatorilor.

Printre companiile invitate se numără ABB, Alstom România, Belectric, Bester, Cabur Energy, CEZ Distributie, E.ON Romania, Eaton, Electrica, Elsaco Electronica, Emerson, Enel România, Energobit Group, General Electric, Kapsch, Luxten Lighting, Mitsubishi, OMV Petrom, Renault, Renovatio, Schneider Electric Romania, Siemens SRL, Toyota.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare