« Toate evenimentele

EBC – Optimizarea afacerilor în industria fotovoltaică (24 aprilie)

24 Apr 2018 @ 09:00 - 13:00

Marți, 24 aprilie, de la ora 09:00, la Sala Enescu 1, Hotel Hilton, din  București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Optimizarea afacerilor în industria fotovoltaică. Epoca marilor parcuri de generare a electricității din resurse regenerabile a apus în România. Câmpurile eoliene sau fotovoltaice existente sunt obligate la optimizarea activității și creșterea duratei de viață a echipamentelor pentru a spera la recuperarea investiției. În același timp, noile investiții în sisteme de generare pe bază de panouri fotovoltaice au nevoie de cele mai noi tehnologii, de parteneri cu experiență și de furnizori de servicii de mentenanță, control și monitorizare. Vino la Energy Breakfast Club pentru a descoperi soluții verificate de optimizare a afacerilor în industria fotovoltaică!

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Această ediție a Energy Breakfast Club este organizată de Asociația Industriei Fotovoltaice din România – RPIA și  energynomics.ro, împreună cu partenerii noștri: Photon Energy.

 a

VORBITORI

zoltan-nagy-micZoltan Nagy-Bege, vice-președinte ANRE

a

a

a

a

andrei dungaciuAndrei Dungaciu, vice-președinte RPIA

a

a

a

a

georg hotarGeorg Hotar, CEO Photon Energy (Cehia)

a

a

a

a

lauruLauru Bădiță, Country Manager O&M România Photon Energy

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Marii consumatori sunt tot mai interesați să dețină sau să dispună de capacități de generare din resurse solare, astfel că expertiza unor dezvoltatori și manageri de proiecte poate fi decisivă în luare unor decizii.
Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendințele momentului în dezvoltarea de mari proiecte imobiliare și contribuțiile așteptate din partea sectorului energetic!

  • În ce fel poate fi optimizat fluxul financiar și managementul operațional în proiectele fotovoltaice?
  • Care este bilanțul pieței centralizate a certificatelor verzi și ce soluții există pentru creșterea performanței și a impactului acesteia în sectorul fotovoltaic?
  • Care este contribuția cu care pot veni experții în operare și mentenanță la dificultățile cu care se confruntă proprietarii de parcuri fotovoltaice din România?
  • Este energia fotovoltaică un răspuns pentru nevoile marilor consumatori (unități industriale, spații comerciale, clădiri de birouri)? Dar pentru consumatorii casnici?

Au confirmat participarea peste 30 de reprezentanți ai unor organizații precum: Actual Conect, Caranda Baterii, Clean Energy Alternativ, Transelectrica, Esapro RO, EWE Halchiu Solar, Greenpeace, Imperial Development, Konecna&Zacha, Lucas Est, Montana Energy Rom, Repom, Ringhel, Samsung, Sigtex, Sustainable Bright, T&V Advertising, Tinmar Energy, Varokub Energy Development, Wira Grup, Wiren Energy.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 08:30, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

.

Evenimente următoare