« Toate evenimentele

Spring Cocktail 2018: O nouă perspectivă – prognozele anului în energie

28 Mar 2018 @ 18:00 - 22:00

 

 

„Emerging” ține loc de „subdezvoltat”. Dar, de asemenea, exprimă un „potențial ridicat al randamentului”. De aceea, industria energetică din România continuă să fie cea mai interesantă promisiune în Europa Centrală și de Est. Din Finlanda în Israel, din China în Marea Britanie și SUA, companiile străine încearcă să descopere mai multe și mai devreme despre direcția în care se îndreaptă România în ceea ce privește regimul fiscal, cadrul legal și opțiunile strategice pentru energie. Să afli toate acestea de la experți bine informați și să schimbi opinii cu colegi care au testat deja specificul românesc este un privilegiu. Asta înseamnă Spring Cocktail! Pentru al cincilea an la rând, vă invităm la o întâlnire informală exclusivistă, unde puteți înțelege tendințele regionale din fiecare sector energetic.

Iulian Harpa, managing director Wing Media Energy Consulting (publisher of energynomics.ro) solicita o invitatie

a

Spring Cocktail – A Different Perspective

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie – ANRE şi Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

a

Pentru al cincilea an la rând, energynomics.ro organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este programată pe 28 martie şi este susținut de partenerii noștri:  CE Oltenia, EnergoBit, Enevo Group, Hidroelectrica, Klarmedia, Ridgid Emerson, ROPEPCA, Romgaz, Nuclearelectrica, Transelectrica, Transgaz, SAS.

Vorbitori, agendă și desfășurător

18.00 Înregistrarea participanților
18.30 Iulian Harpa, managing partner WMEC
18.35 Robert Tudorache, secretar de stat în ministerul Energiei
18.45 Corina Popescu, CEO Transelectrica
18.55 Bogdan Badea, CEO Hidroelectrica
19.05 Sorin Boza, CEO CE Oltenia
19.15 Vasile Ciolpan, Director Departament Trading energie, Romgaz
19.25 Pauză de socializare
19.45 Joshua Burke (Atașat Comercial al Ambasadei SUA la București)
19.55 Carmen Neagu, CEO EnergoBit
20.05 Harald Kraft, președinte, ROPEPCA
20.15 Ozcan Cavus, Enerjisa (Turkey)
20.25 Cristian Pîrvulescu, CEO Enevo Group
20.35 Socializare

Întâlnirea din 28 martie este cel mai bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Peste 120 de persoane din cele mai dinamice organizaţii active în industria energetică din România vor fi prezente la Spring Cocktail.

solicita o invitatie

O contribuție suplimentară la succesul serii o vor avea cocktail-urile proaspete care vor putea fi testate la finalul prezentărilor. Pe 28 martie, de la ora 18:00, timp de patru ore, Athenee Palace Hilton ne va oferi o ambianță excelentă, susținută de tradiția de peste o sută de ani și de calitatea excepțională a serviciilor.

Mai multe despre ediţiile Spring Cocktail 2014Spring Cocktail 2015, Spring Cocktail 2016 şi Spring Cocktail 2017!

Spring Cocktail (Martie) este unul dintre cele trei evenimente concept organizate în fiecare an de energynomics.ro. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit (Iunie) şi energynomics Awards (Decembrie).

Evenimente următoare