« Toate evenimentele

Soluții de energie curată pentru consumatori finali (8 septembrie)

08 Sep 2020 @ 10:00 - 13:00

Marți, 8 septembrie 2020, între orele 10:00 și 12:30, Energynomics vă propune o întâlnire în care experții invitați vor prezenta studii de caz și soluții concrete pentru asigurarea necesarului de energie electrică din surse verzi, în condiții de siguranță a furnizării și costuri competitive.

Tot mai mulți actori industriali cu nevoi energetice semnificative analizează opțiunile de generare a energiei electrice utilizând surse regenerabile, cât mai aproape de locul de consum. Pentru aceasta, ei au nevoie nu doar de surse de finanțare a investiției și de sprijin în realizarea și execuția proiectului, dar mai ales de colaboratori (furnizori și/sau parteneri) cu experiență. Cel mai adesea, în prim plan apar marile companii energo-intensive, din sectoare precum siderurgie, chimie și petrochimie, prelucrarea minereurilor, producția de celuloză și hârtie, unde noile tehnologii și noul context legislativ și de reglementare permit reducerea riscurilor de preț, prin acoperirea parțială a nevoilor de energie prin generare proprie. Pentru celelalte industrii, însă, soluțiile moderne, tehnologice, dar și de afaceri, se pot aplica pe întreg conturul energetic al unei fabrici, cu un control cvasi-complet al costurilor cu energia.

Speakeri

TEME

  • Soluții de achiziție de energie verde; certificate de origine
  • Energie fotovoltaică pentru consumatorii finali: casnic – industrial – comercial
  • Energie eoliană: traseul de la producție, la consum
  • Optimizarea amprentei energetice prin includerea soluțiilor regenerabile
  • Achiziția directă – cadrul legal și de reglementare
  • Cogenerare pentru echilibrarea consumului

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor noștri: EnergoBit, Wiren Energy. 

Evenimente următoare