« Toate evenimentele

Prognozele anului în energie, la Spring Cocktail 2017

30 Mar 2017 @ 18:00 - 22:00

De câteva decenii deja, România este din nou bine conectată la motoarele financiare și tehnologice majore la nivel global. Abordările globale și oportunitățile locale se întâlnesc pentru a constitui agenda activității noastre de zi cu zi, influențând modul în care lucrăm, cât de mult câștigăm și în cele din urmă, modul în care trăim. Companiile se mișcă înăuntrul și în afara României, tot mai multe proiecte energetice implică mai multe țări în același timp și sute de profesioniști sunt la rândul lor în mișcare, acasă și în străinătate. Opiniile și cunoștințele lor sunt cruciale pentru a descoperi tendințele din industria energetică românească, interconectate cu acelea care definesc pieţele regionale și globale.

Iulian Harpa, managing director Wing Media Energy Consulting (publisher of energynomics.ro) solicita o invitatie

a

Spring Cocktail – Cultivate Different Views On the Romanian Energy Market

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie – ANRE şi Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

a

Pentru al patrulea an la rând, energynomics.ro organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este programată pe 30 martie şi este susținut de partenerii noștri: Automobile Bavaria, CEC Bank, Electrica, Romelectro, Nuclearelectrica, Klarmedia. Parteneri media: Radio România Actualităţi, The Diplomat.

Robert Tudorache, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei a confirmat participarea.

aaa

a

a

a

Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica a confirmat participarea. Domnia sa se va referi la viitorul industriei nucleare din România şi la rolul SNN în piaţa de energie.

a

a

a

Dan Catalin StancuDan Cătălin Stancu, CEO Electrica SA a confirmat participarea. Dan Cătălin Stancu va prezenta priorităţile grupului Electrica, precum şi elemente din planul de dezvoltare imediată, din partea celui mai mare distribuitor de energie din România.

a

a

a

a

Cristian Secoşan, Director General al Romelectro a confirmat participarea. Cristian Secoşan se va referi la condiţia actuală şi perspectivele investitorului şi antreprenorului român pe piaţa românească şi pe pieţele internaţionale de energie.

a

a

a

a

Întâlnirea din 30 martie este cel mai bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Peste 50 de persoane din cele mai dinamice organizaţii active în industria energetică din România vor fi reprezentate la Spring Cocktail: ABB, Amromco Energy, Black Sea Oil & Gas, AT Kearney Romania, KMG – Rompetrol, KPMG, Money Corp, MS Conrec, NIS Petrol, OMV Petrom, ACUE (Federatia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie), Alstom Power Romania, BMW, Botezatu si Asociatii SCA, CMS, Decalex, Elektra Renewable Support, Emerson, Energy Policy Group, FSS Global, Horváth & Partners Management Consulting SRL, Huawei, ARBIO, Paicu&Sons Consulting, Primaria Municipiului Bucuresti, Raph Service SRL, Romelectro, Safetech, Schneider Electric Romania, Smart SA, Sweet Home, TREC Cluster, Voith Hydro.

Mai multe state vor fi reprezentate la nivel de ambasadă, între acestea: Bulgaria, Israel, SUA, Marea Britanie, Kazahstan, Croatia.

solicita o invitatie

O contribuție suplimentară la succesul serii o vor avea cocktail-urile proaspete care vor putea fi testate la finalul prezentărilor. În 30 martie, de la ora 18, vreme de trei ore, Palatul Cesianu-Racoviță ne pune la dispoziție o ambianță eclectică și sofisticată, dată de stucatura și picturile murale în ulei precum și de numeroasele opere de artă găzduite aici. Mai multe despre ediţiile Spring Cocktail 2014Spring Cocktail 2015 şi Spring Cocktail 2016!

Spring Cocktail (Martie) este unul dintre cele trei evenimente concept organizate în fiecare an de energynomics.ro. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit (Iunie) şi energynomics Awards (Decembrie).

Evenimente următoare