« Toate evenimentele

Eficienţă energetică pentru clădiri (Energy Breakfast Club, 20 aprilie)

20 Apr 2017 @ 09:00 - 12:00

 Joi, 20 aprilie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Eficienţă energetică pentru clădiri. Clădirile constituie o ţintă esenţială pentru eficienţa energetică în România, unde consumul cumulat în locuinţe, birouri, spaţii comerciale şi alte clădiri nerezidenţiale reprezintă 45% din consumul total de energie. Descoperiţi la Energy Breakfast Club soluţii verificate pentru clădiri inteligente, cu reduceri majore de consum energetic, şi experţi cu portofoliu solid în acest domeniu.  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Schneider Electric România, Atalian, ATREA.

Parteneri strategici: AIIR-FV, ROGBC, #better.

 

SPEAKERS

Corneliu Rădulescu, directorul general al Departamentului de Eficiență Energetică, ANRE
a

a

a

a

Răzvan Copoiu, vicepreşedinte al Diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est, Schneider Electric

a

a

a

a

Vlad Vasiliu, director general Atalian

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Birourile şi spaţiile comerciale sunt zonele unde iniţiativa privată şi inovaţia tehnologică au produs deja exemple de reuşită. Acestea sunt modelele testate care pot deveni repere pentru accelerarea Planului Naţional de Eficienţă Energetică. Spaţiile publice sunt totuşi primele pe listă, deja cuprinse într-un plan anual obligatoriu de modernizare şi eficientizare a consumurilor energetice.

Veniţi la Energy Breakfast Club pentru o discuţie deschisă despre

  • Sisteme automate de management al consumului energetic
  • Monitorizarea și optimizarea consumului de energie în clădiri
  • Situaţia aplicării Planului Naţional de Eficienţă Energetică
  • Managerul energetic – expertiză şi rezultate

Printre companiile invitate se numără ABB, KNX Intelligence Buildings, Schneider România, Adrem Invest, MHS, Atalian, Skanska, Veolia, Energobit, Electromagnetica, Electrica, Enel, Sika România, Aecom, 3M, AFI Europe, AHI Carrier, Alukoenigstahl, B-lighting, Blackwood Property Management, Cofely Building Services & Maintenance, Greentek, Philips..

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.

Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare