« Toate evenimentele

Aspecte practice privind siguranţa în clădiri (8 martie)

08 Mar 2017 @ 09:00 - 13:00

 Miercuri, 8 martie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Aspecte practice privind siguranţa în clădiri – Iluminat de urgenţă pentru evacuare: cadru legislativ, evaluarea riscurilor şi consecinţe asupra proiectării, programe de întreţinere şi verificare periodică. Odată cu creşterea densităţii populaţiei în zonele urbane au apărut clădiri înalte sau care pot cuprinde aglomerări mari de persoane. În acelaşi timp, au crescut şi riscurile! În clădiri aflate în situaţii de urgenţă – precum incendii, căderi de tensiune, cutremure sau, mai nou, ameninţări de atentate cu bombă sau chiar atac terorist – evacuarea persoanelor prezintă o provocare reală atât pentru instituţiile statului, cât şi pentru proiectanţi, utilizatori şi producători de tehnologie. Vom avea explicaţii şi studii de caz de la un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice: alimentare de rezervă şi de siguranţă; control şi automatizări industriale; sisteme de iluminat şi securitate; soluţii de cablare structurată.  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Eaton.

 

SPEAKERS

Colonel Dan Simionescu, Șef Serviciu de Prevenire la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență

Colonel Dan Simionescu va vorbi despre obligațiile legale și soluții de prevenire a unor eventuale incidente periculoase rezultate din operarea cu gaz și echipamente de electricitate.

a

a

Silviu Preda, Sales Manager Eaton Electric

a

a

 

a

Arhitect Florin Enache, Membru OAR si Coordonator al grupului de lucru “Protectie la Incediu / Fire Safety”

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Cadrul legislativ şi normativele de securitate la incendiu se cer a fi actualizate pe fiecare dintre componente – construcţii, instalaţii de semnalizare şi echipamente de intervenţie – pentru a ajunge să avem construcţii de calitate şi, mai ales, sigure.

Aducem la un loc reprezentanţii instituţiilor cu rol de reglementare şi control, specialiştii care contribuie la proiectarea, realizarea şi exploatarea construcţiilor, pe cei care furnizează soluţii şi materiale, dar şi pe cei implicaţi în procesul de mentenanţă a clădirilor.

Veniţi la Energy Breakfast Club pentru o discuţie deschisă despre bunele practici şi perspectivele de reglementare a iluminatului tehnic pentru siguranţă în exploatare a clădirilor, alături de proiectanţi, arhitecţi, contractori, asigurători, dezvoltatori, companii de facility management.

  • Sisteme de management şi elemente de acţionare care controlează aparatele şi echipamentele pentru o mai bună securitate acasă şi la birou;
  • Provocări în economisirea energiei; componente de detectare, monitorizare şi control;
  • Reglementări şi cerinţe impuse pentru securitate îmbunătăţită în exploatarea clădirilor;
  • Consultanţă tehnică şi soluţii personalizate pentru iluminat la nivelul clădirilor

Printre companiile invitate se numără Adrem Engineering, afaplan Engineering, Amavys, BIA Tamara Dogariu, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania, Atrea, Camera de Comert Romania Israel, Can&Power, CNR-CME, Eaton, Electrica Furnizare SA, EnergyPal, GIRA (Demco), Honeywell Building Solutions, INCDE-ICEMENERG, NEPI, Norisk, Portland Trust Romania, Professional Realty, Safety and Security Systems, Super Business Solutions, Veolia, Vestra, ZTE.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului. Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective. Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare