« Toate evenimentele

Oamenii industriei energetice, pe 21 octombrie, la Energy Breakfast Club

21 Oct 2015 @ 09:00 - 13:00

În economia competitivă de astăzi, managerul HR este direct implicat în planificarea și strategia companiei, precum și în procesul de decizie, împărţind cu echipa de management responsabilitatea de a construi excelenţa operaţională. Miercuri, pe 21 octombrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, Energy Breakfast Club vă invităm la o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii despre performanţa profesională în industria energetică. Alături de vorbitorii invitaţi vă propunem o ediţie specială de Energy Breakfast Club pentru a explora împreună beneficiile de business ale unei bune relaţii între directorul general, directorul financiar şi responsabilul de resurse umane, aşa numitul “triunghi de aur” al oricărei organizaţii de succes. [formularEveniment]

Vorbitoria

Marius Popescu, Energy Brains Consulting

Marius a realizat în ultimii ani peste 100 de interviuri cu directori de top ai marilor companii energetice globale, iar în 2014 a fost consilier al CEO Transgaz. Marius va vorbi despre cele mai frecvente practici de succes în relaţiile dintre managerii de top ai marilor companii energetice precum şi principalele concluzii ale studiului Delivering on Talent realizat în iunie 2015 pentru IGU – International Gas Union.

.

a

 a

Cosmin Alexandru, Wanted Transformation

Cosmin este co-fondator al Asociaţiei ERUDIO care desfășoară programe de educaţie inovatoare, la graniţa dintre mediul cultural, de afaceri și cel educaţional. Din 2013 predă cursul “Leading with a Story” la programul de Executive MBA al Maastricht School of Management din București. Cosmin va vorbi despre atingerea performanţei profesionale în organizaţiile mari, cu accent pe relaţia dintre HR Manager, CEO şi CFO pentru motivarea şi capacitarea salariaţilor de top.

.

a

a

a

a

Melania Mirea, BCR Pensii

Melania va vorbi despre metode non-financiare de motivare a salariaţilor de top, cu accent pe avantajele pensiilor private, pentru angajaţi, dar şi pentru companie.

.

 a

a

Teme

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, în principal reprezentanți ai companiilor de top din România, precum şi reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu. Reprezentanţi ai Adrem Invest, Electrica, Electrocentrale Bucureşti, ICME Ecab, Saint Gobain – ISOVER, Upetrom Engineering, SGS România, Mazars, Cameron, Fine Law, Expert Petroleum, Global Cont Exp, PeliFilip, Bursa Românâ de Mărfuri, Bartec Safety au confirmat deja participarea.

Cu toate diferenţele dintre companii, industria energetică are ca specific un grad ridicat de profesionalism şi expertiză a angajaţilor, fie ei ingineri implicaţi direct în operaţiuni sau middle-to-top manageri. Subiectul resurselor umane este unul de mare interes pentru noi; am realizat şi publicat pe site-ul energynomics.ro numeroase articole pe tema legate de internship şi performanţă profesională.

  • Care este rolul principal al managerului de HR în relaţie cu CEO şi CFO?
  • Care sunt cei mai influenţi factori care afectează mişcările de personal din cadrul companiilor energetice?
  • Care sunt principalele instrumente de atracţie/ retenţie-recompensă a angajaţilor celor mai dezirabili?
  • Sunt acestea în principal din zona financiară sau non-financiară?

Aflaţi la Energy Breakfast Club!

Evenimentul este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: BCR Pensii, SGS România, Ridgid, LeasePlan, Sixt New Koppel, Sarto.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Evenimente următoare