« Toate evenimentele

Performanţă, calitate şi mediu în energie, pe 23 septembrie, la Energy Breakfast Club

23 Sep 2015 @ 09:00 - 13:00

Miercuri, 23 septembrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, Energy Breakfast Club vă propune o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii câteva dintre iniţiativele şi bunele practici ale SGS România pentru garantarea performanţei în industria energetică, simultan cu protejarea mediului. Reprezentanţi ai grupului SGS vor aduce în discuţie două teme de imediată actualitate: „Calitatea combustibililor” şi „Mediul şi energia”.  [formularEveniment]

Au confirmat deja participarea peste 30 de experţi în domeniu, între care oficiali din Ministerul Energiei, precum şi reprezentanţi ai companiilor Bartec, BCR Pensii, Kerui, Matei Conf, Nobel Oil, OMV Petrom, Oscar Downstream, Rottco Consult, Schneider Electric, Ţiriac Energy, UniCredit.a

Daniel Dobes, manager Oil, Gas and Chemical Services; Minerals Services at SGS Czech Republic) va expune câteva repere cu privire la comportamentul clienţilor din diferite ţări, inclusiv România, privind aşteptările faţă de carburanţii achiziţionaţi din staţiile de distribuţie. Daniel Dobes va prezenta câteva studii de caz şi informaţii legate de implementarea programelor de monitorizare a calităţii carburanţilor în Cehia.

a

 a

Adrian Cuţitei, business manager SGS România va prezenta experienţa SGS România în monitorizarea calităţii carburanţilor în România şi perspectivele implementării programului Sigiliul Calităţii pe plan local.

a

a

a

a

Mihaela Sârbu, business development manager SGS România va vorbi despre relaţia dintre calitate, mediu şi dezvoltare durabilă în energie, precum şi despre pachetul complet de servicii analitice de mediu lansat recent de SGS România. „Pe lângă monitorizarea calităţii , dezvoltarea durabilă în domeniul energiei presupune şi îmbunătăţirea performanţei de mediu pe întregul lanţ de producţie, distribuţie şi furnizare a energiei”.

 a

a

Tematică

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, în principal reprezentanți ai companiilor de distribuție de carburanţi din România, dar şi reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul Ministerul Energiei).

Pentru a lua decizii în cunoştinţă de cauză, cumpărătorii au nevoie de informaţii clare cu privire la aspectele cheie ale combustibililor, de la preţ, la compatibilitatea diferitelor tipuri de combustibili cu vehiculul şi la impactul pe care combustibilii îl au asupra mediului. Răspunzând acestor nevoi, grupul SGS, leader mondial în domeniul serviciilor de inspecţie, verificare, testare şi certificare, a creat şi implementat o serie de programe care să confirme calitatea carburanţiilor, începând de la interfaţa cu consumatorul – staţiile de carburanţi, pe lanţul de distribuţie, până la poarta rafinăriei. Sigiliul Calităţii este noutatea momentului în România.

  • Care sunt beneficiile programelor SGS de inspecţie, verificare, testare şi certificare pentru piaţa carburanţilor?
  • Cine sunt principalii beneficiari ai acestor programe?
  • Care sunt impunerile legislative şi de reglementare la care răspund companiile care folosesc serviciile de verificare a calităţii carburanţilor şi protecţia mediului?
  • Care sunt temerile consumatorilor la care răspund programe precum Sigiliul Calităţii?

Aflaţi la Energy Breakfast Club!

Printre organizaţiile invitate se numără Ministerul Mediului, Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, ANRE, OMV Petrom, MOL România, Rompetrol Logistics, NIS Gazprom, Socar, Petrotel Lukoil, Lukoil România, Ţiriac Energy, Oscar Downstream.

Evenimentul este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: BCR Pensii, SGS România, Ridgid, LeasePlan.

Vă așteptăm la Palatul Cesianu Racoviţă, strada CA Rosetti, nr. 5.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Evenimente următoare