« Toate evenimentele

Liberalizarea redesenează harta furnizării de electricitate (26 oct 2016)

26 Oct 2016 @ 09:00 - 13:00

 Miercuri, 26 octombrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală dedicată experţilor şi decidenţilor din industria energetică: Energy Breakfast Club – Liberalizarea redesenează harta furnizării de electricitate. Odată cu liberalizarea pieţelor de energie şi cu extinderea tipurilor de servicii oferite de companii, competiţia pare să se intensifice. Consumatorii învaţă treptat să se informeze şi să aleagă, reglementatorii vin cu instrumente noi (factură nouă), iar companiile se întrec în oferte. [formularEveniment] a

Eveniment desfăşurat sub patronajul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: CEZ România, Premier Palace Spa Hotel, Ridgid, SGS România.

a

VORBITORI

a Florin Tobescu, şef serviciu Direcţia Relaţii Internaţionale

a

a

a

a

a a a a Cornelia Szabo, director executiv CEZ Vânzare

a

a

a

a

a a a a Silvia Vlăsceanu, director executiv ACUE

a

a

a

a

TEMATICĂ

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Aflaţi la Energy Breakfast Club despre oportunităţi şi capcane, tendinţe, soluţii şi răspunsuri la întrebările dumneavoastră despre noul peisaj al pieţei de electricitate.

  • Din 2017, furnizarea de energie către consumatorul casnic va fi complet liberalizată. Vor scădea preţurile sau vor creşte, în urma liberalizării?
  • Liberalizarea a atras în piaţa de furnizare noi jucători. Cum se diferenţiază aceştia şi ce mijloace folosesc pentru a se impune?
  • Avem din acest an, noi tipizate pentru facturile de electricitate. Ce aduc nou aceste facturi? Ajută sau încurcă?
  • În ce stadiu se află proiectul unui comparator de preţuri pentru piaţa de electricitate?
  • Furnizorul de utilităţi devine furnizor de servicii generice. Cum schimbă această evoluţie modelul de business şi ce impact are asupra calităţii serviciilor energetice?

Printre companiile invitate se numără Alpiq Romenergie, Alro Slatina, Arelco Power, Axpo Energy Romania, CEZ Romania, Complexul Energetic Oltenia, E.On Energie Romania, Eft Furnizare, Electrica Furnizare, Electromagnetica, Elsaco Energy, Enel Romania, Energy Network, Fidelis Energy, KDF Energy, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Renovatio Trading, Repower Furnizare Romania, Romelectro, RWE Energie, Statkraft Romania, Tinmar Ind.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului. Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective. Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare