« Toate evenimentele

Expertiza românească pentru noua revoluţie energetică

12 Oct 2016 @ 08:30 - 12:00

Eliberarea invitaţiilor de participare a fost închisă în mediul virtual. Vă mai puteţi înscrie la locul de desfăşurare a evenimentului, miercuri, 12 octombrie, înainte de ora 08.30.

a

Miercuri, 12 octombrie, de la ora 08.30 a.m., la Centrul Expoziţional Romexpo, din Bucureşti, energynomics.ro vă invită la prima dezbatere pe marginea formei finale a noii strategii energetice a României. Ministrul Energiei Victor Grigorescu va fi prezent alături de peste 350 de experţi, factori de decizie şi înalţi reprezentanţi ai administraţiei cu responsabilităţi în industria energetică, la Expertiza românească pentru noua revoluţie energetică. Evenimentul va deschide ediţia 2016 a ExpoEnergie, expoziţie şi târg comercial cu participarea a 200 de producători şi distribuitori de echipamente şi tehnologie pentru energia convenţională şi energia regenerabilă.

a

Eveniment organizat sub egida ministerului Energiei.

aa

Expertiza românească pentru noua revoluţie energetică este un eveniment posibil cu sprijinul partenerilor noştri, precum Siemens, LCM Systems, Roycroft&Ross.

Co-Organizator:

   

a

aa

a

Noile tehnologii devin din ce în ce mai mult sprijin și referință în ceea ce privește energia, la scară globală. Pentru întărirea pieței naționale, precum și pentru deschiderea de noi piețe, companiile locale sunt chemate să se conecteze la polii de dezvoltare tehnologică.

Strategia energetică a României are la bază inovaţia tehnologică (locală şi importată) şi interconectarea (la nivelul infrastructurii şi al pieţelor). Aceşti doi piloni permit ca lunga şi glorioasa istorie a energeticii româneşti, alături de sprijinul financiar european şi de cel al companiilor partenere, să asigure securitatea energetică şi dezvoltarea sustenabilă a industriei.

.

Vorbitori

Evenimentul este cea mai bună ocazie pentru experţi şi decidenţi din rândul companiilor pentru a-şi calibra aşteptările cu privire la viitorul energeticii şi economiei româneşti cu partenerii interni şi din străinătate.

  • Care sunt cele mai puternice atuuri ale României pentru cooperări reciproc avantajoase în afara granițelor naţionale?
  • Care sunt primele obiective fezabile?
  • Care sunt cele mai eficiente abordări pentru intrarea pe piețele externe?
  • Ce experiențe de bune practici avem din partea companiilor cu sediul în din România?

Pentru cine

Expertiza românească pentru noua revoluţie energetică este un eveniment public deschis pentru peste 350 de experţi, factori de decizie şi înalţi reprezentanţi ai administraţiei cu responsabilităţi în industria energetică.

Agenda

08.30 – 09.00 Înregistrarea invitaţilor
09.00 – 09.10 Deschidere oficială: reprezentant energynomics.ro + reprezentant Romexpo
09.10 – 10.30 Keynote Speakers

  • Victor Grigorescu, ministrul Energiei
  • Corina Popescu, secretar de stat în cadrul ministerului Energiei
  • Aristotel Jude, secretar de stat în cadrul ministerului Energiei
  • Radu Dudău, consilier al ministrului Energiei pe strategia energetică (ministerul Energiei)

10.30 – 11.00 Sesiune de întrebări şi răspunsuri
11.00 – 12.00 Bufet şi cafea + networking

Expertiza românească pentru noua revoluţie energetică este cel mai important eveniment al toamnei pentru industria energetică din România.

Prognoze

Pe 12 octombrie, la Bucureşti, peste 350 de experţi ai industriei energetice, decidenţi şi înalţi reprezentanţi ai administraţiei centrale vor furniza cele mai noi informaţii pe baza cărora industria îşi poate construi planurile strategice şi îşi poate fundamenta deciziile comerciale.

Oportunitate

Pe 12 octombrie, la Bucureşti, la Romexpo se vor întâlni în acelaşi loc cele mai ample perspective strategice şi cele mai concrete oferte tehnice.

Networking

Politici publice şi abordări comerciale vor putea fi puse pe masă pentru a concretiza parteneriate de afaceri

Expunere

Evenimentul se bucură de suportul de comunicare al celei mai complexe platforme media pentru energie din România – energynomics.ro, şi de contribuţia celui mai mare organizator de evenimente din România – Romexpo, precum şi de sprijinul partenerilor acestora

ExpoEnergiE

A şasea ediţie a ExpoEnergiE se va desfăşura în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO în perioada 12– 5 octombrie 2016, în acelaşi timp cu TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INVENTIKA – Salonul de invenţii şi inovaţii.

În calitate de partener media, energynomics.ro susţine ExpoEnergiE – Târgul Internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.

Companiile interesate pot beneficia de o reducere de până la 25% la tarifele pentru închirierea de spaţiul expoziţional în cadrul ExpoEnergie 2016, pur și simplu menționând că au citit despre acest eveniment pe această pagină!

ExpoEnergiE reprezintă un eveniment adresat pieţei energiei şi industriei de petrol şi gaze, constituindu-se într-o platformă de interacţiune pentru specialiştii din domeniu şi având că scop principal promovarea potenţialului local în vederea atragerii de investitori.

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi jucători de pe piaţă, care expun produse şi tehnologii de ultimă oră, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pieţei, de a achiziţiona produse şi servicii sau de a negocia direct cu furnizorii.

Evenimente următoare