« Toate evenimentele

IoT în și pentru industria energetică (EBC, 29 ianuarie 2019)

29 Jan 2019 @ 09:00 - 13:00

Marți, pe 29 ianuarie, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviță, din București (Strada C. A. Rosetti nr. 5), energynomics.ro vă invită la prima întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, din acest an, în seria de conferințe Energy Breakfast Club: IoT în și  pentru industria energetică. Energia este una din industriile cele mai puternic influențate de Internetul Lucrurilor – IoT. De la senzori, pentru monitorizarea temperaturii într-o cameră, până la aplicații complexe care controlează utilizarea energiei într-o clădire întreagă și, la o scară încă și mai largă, la nivelul rețelelor inteligente. De asemenea, tehnologia inovatoare IoT poate oferi companiilor de utilități mult mai mult control asupra operațiunilor, prin îmbunătățirea calității și securității energiei. Cele mai mari companii globale și câțiva dinamici jucători locali se întrec în a informa și educa utilizatorii finali de energie, pentru a-i implica într-o mai bună înțelegere și valorificare a principalelor tendințe din domeniul energiei: digitalizarea, descentralizarea și factorii perturbatori. Veniți la prima ediția a Energy Breakfast Club din acest an pentru a descoperi soluții pentru creșterea flexibilității în integrarea noilor surse de energie, pentru o mai bună gestionare a activelor și a operațiunilor, o mai mare fiabilitate, securitate sporită, servicii mai bune pentru clienți și șansa de a lansa noi modele de afaceri și noi servicii!a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, EnergoBit, Eximprod, Stratum Enclosures.

VORBITORI

 

Tomasz WolanowskiTomasz Wolanowski, Country Managing Director ABB România

a

a

a

a

Carmen-Neagu-150-pxCarmen Neagu, Consilier pentru Strategie și Dezvoltarea Afacerilor EnergoBit

a

a

a

a

Horia Garlonta - micHoria Garlonta, Head of Scada Departament, Eximprod

a

a

a

a

BOGDAN COJOCARU micBogdan Cojocaru, Business Development Manager la Stratum Enclosures

a

a

a

a

TEME

Am invitat peste 100 de reprezentanți ai unor organizații – companii, asociații, autorități – interesați și implicați în domeniu.

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Reducerea pierderilor și prevenirea întreruperilor folosind senzori și data analytics
  • Dispozitive IoT pentru integrarea resurselor de energie distribuite, cum ar fi energia solară, vântul și bateriile
  • Construirea profilurilor de client pentru a le permite să decidă cum să aloce surse de alimentare cu energie potrivit nevoilor acestora
  • Oportunități pentru companiile de utilități să-și modernizeze modelul de afaceri

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare