« Toate evenimentele

energynomics Awards 2018 – Vortex

05 Dec 2018 @ 18:00 - 22:00

La final de 2018 vă invităm la a 6-a ediţie a Galei premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro! Evenimentul fanion al energynomics.ro va reuni pe 5 decembrie peste 200 de înalți reprezentanți ai celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească. energynomics Awards este un concept original şi o şansă unică de a întâlni, de a discuta şi de a sărbători alături de colegi din branşă – fie ei parteneri sau competitori din industria energetică.

Cea de-a șasea ediție a Galei premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro va pune punct agitației de peste an din mediu de afaceri, pentru a deschide sezonul de vacanță și a da startul la planurile ambiţioase pentru anul 2019!

Încă o dată în spațiul sofisticat de la Centrul Militar Național, din București, vom indica spre marii performeri ai anului. Toate sectoarele – energie electrică, petrol şi gaze, energii regenerabile, energie termică, minerit și toate temele – eficiență energetică, energie inteligentă, fuziuni şi achiziţii, investiții, vor fi puse într-o lumină corectă și echilibrată.

Vreme de mai mulți ani, în care factorii cruciali au fost legislația inertă și piețele în scădere, comunitatea energetică locală s-a străduit să obțină tot mai mult cu resurse aproape identice. Anul 2018 a venit cu abordări noi și cu mare impact din partea Parlamentului, care a produs sau măcar a propus actualizări legislative în mai toate sectoarele. La rândul lor, autoritățile naționale de reglementare au început pregătirea următoarei perioade de reglementare. În același timp, tendințele perturbatoare generate de noile tehnologii au dinamizat piețele și au introdus stimulente puternice pentru ca experții și companiile să aleagă alte direcții de acțiune. Multe și-au actualizat modelele de afaceri, iar unele și-au schimbat echipele de management.

Toată această stare de lucruri, dominată de emoție – teamă, dar și entuziasm – este descrisă bine cu un singur cuvânt: vortex. O asemenea spirală, care coboară abrupt în necunoscut, este brutală și periculoasă. Dar poate fi și un portal, cel puțin pentru aceia, oameni și organizații, care vor reuși să se transforme în versiunea lor mai bună. De aceea, tema Galei de premiere energynomics Awards din 2018 este „VORTEX”.

energynomics Awards se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohtonProiectul energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro și partenerii săi: AON România, Electrica, Emerson Ridgid, Enel România, Hidroelectrica, MET România Energy, NIS Petrol, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Petrotel LUKOIL, Romgaz.

Parteneri strategici ai energynomics Awards 2018 sunt: ACUE, AFEER, AIIR, ARBIO, EPG, ROPEPCA, RPIA, RWEA, RBSTA, ARPEE.

Partener monitorizare: Klarmedia

Băuuri oferite de Domeniile Sâmbureşti, Aqua Carpatica, Crama Histria.

Participare

Foto-FAQ-250-pxAccesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului.

Din 2013, gala energynomics Awards își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Totodată, premiile energynomics își propun să scoată în evidență reușitele din domeniul energetic, pentru o mai bună vizibilitate în fața partenerilor de afaceri și a publicului larg.

Juriul

Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Calendarul competiţiei

05 octombrie – 05 noiembrie – Colectarea proiectelor candidat

12 noiembrie – Proiectele sunt transmise Juriului. Juraţii pot cere informaţii suplimentare

15 noiembrie – Juriul primește informaţiile suplimentare

24 noiembrie – Juriul stabilește proiectele câștigătoare

5 decembrie – Gala de înmânare a premiilor și a statuetelor energynomics.ro Awards 2018

Petrol și gaze, regenerabile, electricitate și termoficare, producători sau distribuitori, furnizori de servicii sau echipamente, tineri şi seniori, cu toții sunt bine veniți la Gala energynomics Awards 2018, locul unde recunoaștem și sărbătorim reușita și bunele practici de peste an, în sectorul energetic din România.

Pentru a te înscrie între participanți, pentru a beneficia de această expunere premium și – de ce nu? – pentru a câștiga unul dintre premii, scrie-ne pe office at energynomics.ro.

Premii și categorii

Premiile energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

Responsabilitate socială

Premiul recompensează compania care a avut cel mai important impact asupra comunității în care activează (donații, sponsorizări, responsabilitate față de mediu, alte forme de CSR).

Eficiență energetică

Premiul recompensează compania care a implementat un proiect remarcabil de eficiență energetică la nivel național sau local, prin reducerea consumului de energie obținută, prin impactul favorabil asupra business-ului și mediului înconjurător, prin finanțarea atrasă și prin calitatea comunicării proiectului ca reper și model de bună practică.

Tranzacția anului

Premiul recompensează compania care a reușit cea mai importantă procedură de achiziție/preluare/fuziune/farm-in/farm-out. Printre criteriile de analiză: mărimea și impactul operațiunii (raportat la mărimea inițială a companiei), perspectivele de dezvoltare ale companiei rezultate, gradul de inovație.

Finanțarea anului

Premiul recompensează compania/companiile care au reușit cea mai inventivă și de impact finanțare pentru sectorul energetic din România. Printre criteriile de analiză: structura acordului de finanțare, impactul asupra companiei finanțate, creșterea de afacere anticipată, beneficii pentru acționari.

Premiera anului

Premiul recompensează compania care a venit cu cea mai interesantă noutate în acest an: nou intrată în România, extindere de domeniu, nou proiect de amploare, tehnologii neutilizate până în prezent.

Managerul anului

Premiul recompensează cel mai inventiv, inspirațional și de impact manager din sectorul energetic românesc. Printre criteriile de analiză: managerul a probat capacități de leadership, a contribuit la creșterea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative.

Premiul pentru întreaga carieră

Premiul recompensează o personalitate a industriei energetice din România (capacități de leadership, contribuții la dezvoltarea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative, a creat școală).

Premiul pentru reușite extraordinare

Premiul recompensează compania care s-a remarcat printr-o reușită punctuală, cu mare impact, care a atras atenția și a devenit reper în cadrul industriei, pe parcursul ultimului an.

Tânărul profesionist în energie

Această categorie este deschisă tinerilor profesioniști din România – sub 35 de ani – cu până la 10 ani de experiență în industria energetică. recompensează activitatea şi reuşitele probate în anul 2018, cu relevanţă în energetica românească şi regională.

Evenimente următoare