« Toate evenimentele

Clădiri vechi I Clădiri noi: abordări inteligente (EBC, 20 februarie 2019)

20 Feb 2019 @ 09:00 - 13:00

Miercuri, pe 20 februarie, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviță, din București (Strada C. A. Rosetti nr. 5), energynomics.ro vă invită la încă o întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, din acest an, în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Clădiri vechi I Clădiri noi: abordări inteligente. Statistica oficială adună circa 15 miliarde de lei anual în lucrări de întreținere și reparații curente. Cu tot declinul din 2018, provocat de restrângerea lucrărilor în construcția de clădiri rezidențiale, volumul activității în construcții noi și reparații capitale depășește 65 de miliarde de lei în fiecare an, din 2008 până astăzi. Cu toate acestea, România are cel mai vechi fond locativ din Europa, iar studiile arată că peste 84% dintre românii au măcar o problemă cu locuinţa; peste 75% menţionează ca principală cauză vechimea locuinţei şi nevoia acută de reabilitare, renovare şi modernizare. Fiecare intervenție, fiecare investiție contribuie la îmbunătățirea performanțelor energetice ale clădirii și este un prilej de a adăuga elemente de tehnologie inteligentă în iluminat și calitatea aerului, management energetic, optimizarea comportamentului clădirii însăși (furnizare, monitorizare, raportare, transmise de date securizate, reacție etc). Marile companii se întrec în propuneri inovatoare și în soluții tehnologice de ultimă oră. Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendințele momentului în dezvoltarea sectorului imobiliar și care sunt contribuțiile așteptate din partea sectorului energetic!a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, AIIR, #better.

Partener media: Business Mark

VORBITORI

Constantin-Ichimoaei-150-pxConstantin Ichimoaei, director executiv în cadrul ABB România

a

a

a

a

catalin lungu micDr. Ing. Cătălin Lungu, preşedinte al AIIR, Filiala Valahia

a

a

a

a

Arhitect Florin Enache, președintele Asociației #better

a

a

a

a

a

TEME

Au confirmat până acum participarea peste 30 de reprezentanți ai unor organizații precum: AB Energy, Agerpres, AIIR Filiala Valahia, APMCR, Belvedere, E.T.T.I. U.P.B, EcoHornet, efk, INCDE-ICEMENERG, Investisia Group, Jurnalul Bucurestiului, Man and Machine, Monitorul de Petrol si Gaze, Tecto, WWF.

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-RO
Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Soluții pentru îmbunătățirea performanțelor clădirilor
  • Automatizarea clădirilor și aplicațiile de tip IoT
  • Clădiri inteligente prin managementul datelor și decizii rapide
  • Clădirile inteligente – siguranță sporită și costuri mai mici cu asigurarea
  • Prosumatori – trecerea de la vechi la nou

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare