« Toate evenimentele

HSE şi servicii suport în industria energetică (16 noi)

16 Nov 2016 @ 09:00 - 13:00

 Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la ultima întâlnire informală din acest dedicată experţilor şi decidenţilor din industria energetică: Energy Breakfast Club – HSE şi servicii suport în industria energetică. Industria energetică ne oferă confort şi siguranţă, căldură şi lumină cu eforturi şi costuri  considerabile la care contribuie sute de mii de oameni în fiecare zi. Activitatea curentă nu este lipsită de riscuri, iar protecţia mediului, precum şi protecţia experţilor din teren sunt priorităţi obligatorii pentru fiecare companie din domeniu. [formularEveniment] a

Eveniment desfăşurat sub patronajul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Bartec Safety Engineering, Grupul de firme BGS, Premier Palace Spa Hotel, SGS România, Casa de Traduceri.

 

VORBITORI

Mihaela Sârbu, Business Manager Environment, Health, Safety SGS România

a
a
a
a
a
a

Bogdan Oprea, CEO Grupul de firme BGS

a
a
a
a
a
a

TEMATICĂ

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor fi invitaţi, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice).

Vom discuta despre obligaţiile de mediu şi cele mai eficiente metode de a optimiza activităţile din industria energetică.

Descoperiţi la Energy Breakfast Club soluţii verificate oferite de companii cu excelentă reputaţie, personalizate pentru industria energetică, astfel încât riscurile şi costurile asociate să fie reduse la maximum!

  • Sisteme de management şi coordonare a acţiunilor HSE
  • Măsuri proactive pentru prevenirea accidentelor şi incidentelor de mediu
  • Reglementări şi cerinţe impuse pentru protecţia mediului şi sănătatea angajaţilor
  • Pachete de servicii corporate pentru intervenţie rapidă şi eficientă în situaţii de criză

Printre companiile invitate se numără Alstom GE, Auchan Romania, Coca-Cola HBC Romania, Enel Romania, Envisan, Greenfiber International S.A, KPMG Advisory, Linde Gas, MOL Grup, OMV Petrom, PETROTEL-LUKOIL S.A., Saint-Gobain Glass Industry, Schaeffler, Veolia.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului. Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective. Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare