« Toate evenimentele

energynomics Awards 2016 – Value

08 Dec 2016 @ 18:00 - 22:00

 La final de 2016 vă invităm pentru al patrulea an la rând la gala premiilor pentru energie organizată de energynomics.ro! Evenimentul fanion al energynomics.ro va reuni pe 8 decembrie peste 200 de înalți reprezentanți ai celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească. energynomics Awards este un concept original şi o şansă unică de a întâlni, de a discuta şi de a sărbători alături de colegi din branşă – fie ei parteneri sau competitori din industria energetică. [formularEveniment]

A patra ediţie a premiilor organizate de energynomics.ro va pune capăt agitaţiei de peste an, pentru a deschide sezonul sărbătorilor. De această dată, vom reveni în atmosfera sofisticată a Cercului Militar Naţional, din Bucureşti. Toate temele vizibile şi discrete de peste an – de la infrastructură, la strategii; de la cadrul fiscal, la tehnologii – s-au contopit în ceea ce este cel mai presant şi fundamental pentru toţi cei implicaţi: crearea de plus valoare şi comunicarea acesteia. De aceea, tema Galei energynomics.ro Awards 2016 este „Valoare”.

energynomics Awards 2016 se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton, între care: CNR-CME, COGEN, CRE, EPG, RBSTA, ROGBC, ROPEPCA, RPIA, RWEA şi Aspen Institute România.

Proiectul energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro și partenerii săi: Bosch Rexroth, Bureau Veritas, Conpet, Electrica, Elsaco Engineering, Enel România, EximBank, Hunt Oil, MOL România, Nuclearelectrica, Romelectro, Romgaz, SGS România, Transgaz, Aqua Carpatica, Artmark, ATA – Academia Titi Aur, Automobile Bavaria Group, Casa de Traduceri, Crama Histria, Dental One, Domeniile Sâmbureşti, GT Print, Klarmedia, Chivas, Petalia.

Participare

Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului.

Gala energynomics Awards își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Totodată, premiile energynomics își propun să scoată în evidență reușitele din domeniul energetic, pentru o mai bună vizibilitate în fața partenerilor de afaceri și a publicului larg.

Premiile acordate de energynomics.ro în 2016 se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton.

Juriul

Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Calendarul competiţiei

22 septembrie – 04 noiembrie – Colectarea proiectelor candidat [Am extins perioada pentru a veni întâmpinarea tuturor celor interesaţi!]

10 noiembrie – Proiectele sunt transmise Juriului. Juraţii pot cere informaţii suplimentare

17 noiembrie – Juriul primește informaţiile suplimentare

24 noiembrie – Juriul stabilește proiectele câștigătoare

8 decembrie – Gala de înmânare a premiilor și a statuetelor energynomics.ro Awards 2016

Petrol și gaze, regenerabile, electricitate și termoficare, producători sau distribuitori, furnizori de servicii sau echipamente, tineri şi seniori, cu toții sunt bine veniți la Gala energynomics Awards 2016, locul unde recunoaștem și sărbătorim reușita și bunele practici de peste an, în sectorul energetic din România.

Pentru a te înscrie între participanți, pentru a beneficia de această expunere premium și – de ce nu? – pentru a câștiga unul dintre premii, scrie-ne pe office at energynomics.ro.

Premii și categorii

Premiile energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

Responsabilitate socială

Premiul recompensează compania care a avut cel mai important impact asupra comunității în care activează (donații, sponsorizări, responsabilitate față de mediu, alte forme de CSR).

Eficiență energetică

Premiul recompensează compania care a implementat un proiect remarcabil de eficiență energetică la nivel național sau local, prin reducerea consumului de energie obținută, prin impactul favorabil asupra business-ului și mediului înconjurător, prin finanțarea atrasă și prin calitatea comunicării proiectului ca reper și model de bună practică.

Tranzacția anului

Premiul recompensează compania care a reușit cea mai importantă procedură de achiziție/preluare/fuziune/farm-in/farm-out. Printre criteriile de analiză: mărimea și impactul operațiunii (raportat la mărimea inițială a companiei), perspectivele de dezvoltare ale companiei rezultate, gradul de inovație.

Finanțarea anului

Premiul recompensează compania/companiile care au reușit cea mai inventivă și de impact finanțare pentru sectorul energetic din România. Printre criteriile de analiză: structura acordului de finanțare, impactul asupra companiei finanțate, creșterea de afacere anticipată, beneficii pentru acționari.

Premiera anului

Premiul recompensează compania care a venit cu cea mai interesantă noutate în acest an: nou intrată în România, extindere de domeniu, nou proiect de amploare, tehnologii neutilizate până în prezent.

Managerul anului

Premiul recompensează cel mai inventiv, inspirațional și de impact manager din sectorul energetic românesc. Printre criteriile de analiză: managerul a probat capacități de leadership, a contribuit la creșterea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative.

Premiul pentru întreaga carieră

Premiul recompensează o personalitate a industriei energetice din România (capacități de leadership, contribuții la dezvoltarea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative, a creat școală).

Premiul pentru reușite extraordinare

Premiul recompensează compania care s-a remarcat printr-o reușită punctuală, cu mare impact, care a atras atenția și a devenit reper în cadrul industriei, pe parcursul ultimului an.

Tânărul profesionist în energie

Această categorie este deschisă tinerilor profesioniști din România – sub 35 de ani – cu până la 10 ani de experiență în industria energetică. Premiul Tânărul profesionist în energie este rezultatul unui parteneriat între energynomics.ro și CNR-CME VLER. Premiul recompensează activitatea şi reuşitele probate în anul 2016, cu relevanţă în energetica românească şi regională.

 

Evenimente următoare