« Toate evenimentele

Energy Breakfast Club – Surse de finanţare pentru proiectele energetice (5 octombrie)

05 Oct 2016 @ 09:00 - 13:00

Miercuri, 5 octombrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală dedicată experţilor şi decidenţilor din industria energetică: Energy Breakfast Club – Surse de finanţare pentru proiectele energetice. Vom analiza toate oportunitățile și vom aduna răspunsuri din sectorul bancar, din partea autorităților competente, precum și din partea companiilor de succes.

a

Eveniment desfăşurat sub patronajul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: BCR Pensii, Premier Palace Spa Resort, Ridgid, SGS România, Tradeville.

a

VORBITORI

a Cristian Buşu, secretar de stat Ministerul Energiei a a a a

a

a

a

a

Radu Crăciun, CEO BCR Pensii

a

E

aa

aa

Ovidiu Dumitrescu (CFA), director general adjunct Tradeville

E

a

a

 

TEMATICĂ

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banii nu ajung pentru ca o afacere să se dezvolte. Mai e nevoie de specialiști, echipamente, mai trebuie viziune și o bună știinţă a comunicării. Nu doar banii contează. Dar nimic nu mişcă fără bani, iar atragerea finanţării este dovada ultimă a performanței operaționale solide și a unei planificări solide orientate către viitor. Fonduri europene, finanțări private, burse de valori și fonduri proprii – toate acestea sunt bune oportunități pentru creștere și dezvoltare. Vino la Energy Breakfast Club pentru un dialog dens cu experți și factori de decizie la cel mai înalt nivel!

  • Ce contează mai mult pentru obţinerea unei finanţări în industria energetică?
  • Ce apreciază și ce detestă companiile în relaţia cu banca?
  • Pe ce tip de proiecte şi parteneri mizează instituţiile de finanţare internaţionale (BERD, BEI, Banca Mondială) pentru viitorul apropiat?
  • Cum te pregătești pentru a profita de următoarea oportunitate?

Printre companiile invitate se numără Adrem Invest, BCR, Hidroelectrica, Transelectrica, Rottco Consult, Explore Asset Management, Tradeville, UTI Grup, Azomures, E.ON Energie, Engie, NIS Petrol, OMV Petrom Gas, Otto Gaz, Premier Energy, Transenergo, Romelectro, RWE Energie, BRM, OPCOM, KMGI (Rompetrol), Enel România.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului. Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective. Clubul se închide la ora 13.

 

Evenimente următoare