« Toate evenimentele

Depășirea riscurilor în finanțarea proiectelor energetice (EBC, 21 noiembrie)

21 Nov 2018 @ 09:00 - 13:00

Miercuri, pe 21 noiembrie, de la ora 09:00, în sala “Mitiță Constantinescu”, din cadrul Institutului Bancar Român, Strada Negru Voda nr.3, Sector 3, Intrarea C, Etaj 2, energynomics.ro vă invită la o nouă  întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Depășirea riscurilor în finanțarea proiectelor energetice. De ani buni, deja, băncile vorbesc în mod deschis despre riscurile excesive ale afacerilor din domeniul energetic, în timp ce managerii din industrie deplâng lipsa de instrumente financiare adaptate la nevoile și specificul acestora. În același timp, companiile mari cu venituri stabile sunt întotdeauna interesante pentru bancheri, la fel cum analiza rece a unui finanțator este întotdeauna o binevenită evaluare a sănătății unei afaceri. Vedem cum banii încep să urmărească energia către și în jurul consumatorului final, dar încă nu este suficient de clar de unde poate veni capitalul care să însoțească și să susțină economiile de energie în sectorul industrial. Dincolo de eșecurile pieței și de planurile de afaceri neclare, veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi ultimele noutăți privind expertiza, instrumentele și partenerii cei mai buni pentru a obține finanțare pentru industria energetică!a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, AON România, BCR.

 a

VORBITORI

a

Gabriela-Hartescu-micaGabriela Hărțescu, director general IBR

a

a

a

a

Sebastian-Mihai-Staicu-BCR-150-pxSebastian Mihai Staicu, Project Finance Manager, Corporate Finance Division, Banca Comercială Română

a

a

a

a
Constantin-Ichimoaei-150-pxConstantin Ichimoaei, director executiv în cadrul ABB România

a

a

a

a

george dragne cicGeorge Dragne, Business Development Director, AON România

a

a

a

a

Claudia-Brandus-micClaudia Brânduș, președinte RWEA

a

a

a

a

TEME

Au confimat până acum participarea peste 30 de reprezentanți ai unor organizații precum: Belvedere, Bioterpena System, Depogaz Ploiesti, EFK, Elcen, Grup OMIR, ICEMENERG, Kronesolar, Marsh, Ministerul Energiei, Monitorul de Petrol si Gaze, ONE Supply & Trading, Orient 9, Peitho PR, OMV Petrom, Quartz Matrix, Revista Electricianul, Volciuc-Ionescu.

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Ce apreciază și ce detestă companiile în relația cu banca
  • Fonduri europene, finanțări private, burse de valori și fonduri proprii – care este combinația optimă pentru o creștere solidă?
  • Pe ce tip de proiecte și parteneri mizează instituțiile de finanțare internaționale (BERD, BEI, Banca Mondială) pentru viitorul apropiat?
  • Principalii factori de succes pentru structurarea unui proiect de finanțare în energie

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare