« Toate evenimentele

Îmblânzirea giganţilor energetici – Achiziții şi managementul lanțului de aprovizionare (EBC, 25 ianuarie)

25 Jan 2017 @ 09:00 - 13:00

 Miercuri, 25 ianuarie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la prima întâlnire informală din 2017, dedicată experţilor şi decidenţilor din industria energetică: Energy Breakfast Club – Îmblânzirea giganţilor energetici – Achiziții şi managementul lanțului de aprovizionare. Activităţile de producție și mentenanţă în sectoarele de petrol, gaze și energie electrică implică, de obicei, costuri şi riscuri ridicate. Aceasta face ca dezvoltarea operaţiunilor de aprovizionare cu bunuri şi servicii să fie un punct crucial în fiecare zi de viaţă a afacerii. Identificarea și gestionarea în mod eficient a riscurilor în cadrul lanțului de aprovizionare și optimizarea performanțelor sunt vitale pentru un răspuns adecvat la nevoile pieței. [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri PETROTEL Lukoil şi CEMS EPC SA.

 

SPEAKERS

Bogdan Puşcaş, preşedintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP)

Bogdan Puşcaş va deschide seria de prezentări cu cele mai noi elemente de reglementare şi aplicare în  domeniul achizițiilor publice. Preşedintele ANAP se va referi şi la cele mai eficiente opţiuni pentru identificarea și gestionarea în mod eficient a riscurilor în cadrul lanțului de aprovizionare.

a

a

Corina Truică, COO CEMS EPC SA

Corina Truică va vorbi despre ce contează cel mai mult în procesul de selectare a furnizorilor de servicii suport pentru energie. „Decizia de externalizare a unor servicii suport în energie – precum cele de engineering, mentenanţă, reparaţii capitale, execuţia unor proiecte de investiţii – trebuie să genereze valoare adăugată pentru compania beneficiară, în termeni de acces la personal foarte specializat, sisteme de management eficiente, fiabilitate şi reducerea costurilor”, consideră Corina Truică.

 

a

Mihai Darie, director financiar Nuclearelectrica

Mihai Darie va prezenta detalii despre activitatea de procurare, în cazul unui operator nuclear: necesităţi, managementul riscurilor şi măsuri. Reprezentantul Nuclearelectrica se va referi şi la măsurile de control intern pentru asigurarea eficienţei şi conformităţii operaţiunilor de procurare şi implicit a eficienţei companiei.

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor fi invitaţi, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice).

Energia este o industrie care depinde de un lanț de aprovizionare întins și funcționează în cadrul unei piețe din ce în ce mai volatile; managerii din energie sunt învăţaţi să depună eforturi importante pentru buna asigurare a lanțului de aprovizionare și a obligaţiilor de conformitate.

Veniţi la Energy Breakfast Club pentru o discuție deschisă despre bunele practici în cele mai mari companii energetice din România pentru garantarea unor relații durabile şi rentabile cu furnizorii!

  • Protecția împotriva fraudelor
  • Încurajarea unor practici etice și solide
  • Crearea unui avantaj competitiv prin lanţul de aprovizionare
  • Dezvoltarea unor parteneriate transparente, pe termen lung, pentru optimizarea unor relații benefice cu furnizorii

Printre companiile invitate se numără Alstom GE, Auchan Romania, Coca-Cola HBC Romania, Enel Romania, Envisan, Greenfiber International S.A, KPMG Advisory, Linde Gas, MOL Grup, OMV Petrom, PETROTEL-LUKOIL S.A., Saint-Gobain Glass Industry, Schaeffler, Veolia.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului. Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective. Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare