« Toate evenimentele

energynomics Awards Evolution 2015

03 Dec 2015 @ 18:00 - 22:00

La finalul lui 2015, vă invităm încă o dată la Gala premiilor pentru energie acordate de energynomics.ro! Cea de-a treia ediţie a premiilor pentru energie oferite de energynomics.ro va reuni încă o dată cei mai dinamici jucători din industria energetică românească. Petrol şi gaze, regenerabile, electricitate şi minerit, producători sau distribuitori, furnizori de servicii sau de echipamente, tineri sau seniori sunt cu toţii bineveniţi la Gala energynomics Awards Evolution 2015, locul unde recunoaştem şi sărbătorim succesul şi bunele practici în industria energetică din România.

Proiectul energynomics Awards, ajuns în acest an la cea de-a treia ediţie, își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Totodată, energynomics Awards își propun să scoată în evidență reușitele din domeniul energetic, pentru o mai bună vizibilitate în fața partenerilor de afaceri și a publicului larg.

Premiile energynomics Evolution 2015 se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton, între care: CNR-CME, COGEN, CRE, EPG, RBSTA, ROGBC, ROPEPCA, RPIA, RWEA, UPG, and Aspen Institute România.

Proiectul energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro și partenerii săi: ALD Automotive, Aqua Carpatica, Artmark, BCR Pensii, CEZ România, Chivas, Domeniile Sâmbureşti, Electrica, Envisan, Hidroelectrica, Hunt Oil, Kyocera, LeasePlan, Mitsubishi, OMV Petrom, Petrotel Lukoil, Schneider Electric România, Emerson Ridge Tools, SGS România, Transelectrica, WU Executive Academy.

Juriul

Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

  • Niculae Havrileţ, preşedinte ANRE
  • Bogdan Văduva, partener KPMG
  • Roberto Musneci, partener Șerban & Musneci Associates
  • Radu Dudău, co-fondator și director EPG
  • Iulian Iancu, președintele CNR-CME
  • Sergiu Sebeși, președinte CSR Nest Association
  • Farrukh Khan, partener Deloitte România
  • Lucian Anghel, CEO BCR Pensii, preşedinte Bursa de Valori Bucureşti

Premii și categorii

Premiile energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

Responsabilitate socială

Premiul recompensează compania care a avut cel mai important impact asupra comunității în care activează (donații, sponsorizări, responsabilitate față de mediu, alte forme de CSR).

Eficiență energetică

Premiul recompensează compania care a implementat un proiect remarcabil de eficiență energetică la nivel național sau local, prin reducerea consumului de energie obținută, prin impactul favorabil asupra business-ului și mediului înconjurător, prin finanțarea atrasă și prin calitatea comunicării proiectului ca reper și model de bună practică.

Tranzacția anului

Premiul recompensează compania care a reușit cea mai importantă procedură de achiziție/preluare/fuziune/farm-in/farm-out. Printre criteriile de analiză: mărimea și impactul operațiunii (raportat la mărimea inițială a companiei), perspectivele de dezvoltare ale companiei rezultate, gradul de inovație.

Finanțarea anului

Premiul recompensează compania/companiile care au reușit cea mai inventivă și de impact finanțare pentru sectorul energetic din România. Printre criteriile de analiză: structura acordului de finanțare, impactul asupra companiei finanțate, creșterea de afacere anticipată, beneficii pentru acționari.

Premiera anului

Premiul recompensează compania care a venit cu cea mai interesantă noutate în acest an: nou intrată în România, extindere de domeniu, nou proiect de amploare, tehnologii neutilizate până în prezent.

Managerul anului

Premiul recompensează cel mai inventiv, inspirațional și de impact manager din sectorul energetic românesc. Printre criteriile de analiză: managerul a probat capacități de leadership, a contribuit la creșterea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative.

Premiul pentru întreaga carieră

Premiul recompensează o personalitate a industriei energetice din România (capacități de leadership, contribuții la dezvoltarea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative, a creat școală).

Premiul pentru reușite extraordinare

Premiul recompensează compania care s-a remarcat printr-o reușită punctuală, cu mare impact, care a atras atenția și a devenit reper în cadrul industriei, pe parcursul ultimului an.

Tânărul profesionist în energie

Această categorie este deschisă tinerilor profesioniști din România – sub 35 de ani – cu până la 10 ani de experiență în industria energetică. Premiul Tânărul profesionist în energie este rezultatul unui parteneriat între energynomics.ro și CNR-CME VLER. Premiul recompensează activitatea şi reuşitele probate în anul 2015, cu relevanţă în energetica românească şi regională.

Evenimente următoare