« Toate evenimentele

Abordare regională Sofia: Energia circulă în ambele sensuri (27 mai)

27 May 2021 @ 10:00 - 14:00

Joi, pe 27 mai, de la ora 10:00, Energynomics vă invită la a 5-a conferință din seria Abordare Regională: Parteneri în energie. Conferința B2B organizată ONLINE este o ocazie excelentă de a interacționa cu cei mai puternici lideri din rândul autorităților publice și al mediului de afaceri din România și din Bulgaria.

ARGUMENT

Apropierea geografică și istoria comună fac din Bulgaria și România buni candidați pentru o cooperare puternică. De asemenea, ca parte a Uniunii Europene, ambele state se află deja pe o cale comună, delimitate de aceleași directive, reglementări și obiective obligatorii. În plus, există o mulțime de interese reciproce de dezvoltat și instrumentele de coagulare a resurselor și a know-how-ului străin sunt aceleași.

A aduce în același spațiu companiile care operează în România și Bulgaria este o abordare excelentă pentru a le pune înainte noi oportunități de afaceri! În multe cazuri, Bulgaria și România se luptă cu aceleași dificultăți (infrastructura veche, lipsa finanțării interne, modernizarea în curs a piețelor energetice); de aceea soluțiile care au funcționat într-o țară ar putea fi, de asemenea, răspunsul la problemele din țara vecină. Bine ați venit la conferința privind abordarea regională pentru a ne prezenta noi seturi de răspunsuri la provocările de zi cu zi cu care se confruntă afacerile noastre!

a

Eveniment susținut de Camera de Comerț și Industrie a României și de către Camera de Comerț și Industrie din Bulgaria.

Conferința Abordare Regională Sofia: Energia circulă în ambele sensuri este organizată de Energynomics cu susținerea partenerilor noștri.

a

VORBITORI

TEME

Vor participa specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu.

Înscrieți-vă la conferința Abordare Regională Sofia: Energia circulă în ambele sensuri (27 mai) pentru o discuție despre:

 • Interconectare (electricitate și gaze naturale)
 • Securitate energetică
 • Cogenerare / Încălzire-răcire
 • Automatizare și IoT – industrie 4.0
 • Finanțarea proiectelor energetice
 • Eficiență energetică și producție la consumator
 • Valorificarea deșeurilor, biogaz

FORMAT

 • ONLINE vorbitorii invitați vor folosi platforma Zoom Conferences
 • PUBLIC Ne așteptăm să avem peste 300 de participanți înscriși gratuit în pagina de eveniment din platforma MyConnector
 • LIMBA Engleză, fără traducere
 • PREZENTĂRI Vorbitorii au posibilitatea de a folosi suport vizual pentru prezentări (.ppt, .pdf)

PARTICIPARE

Accesul la conferință este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică din România și Bulgaria, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne puteți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Evenimente următoare