« Toate evenimentele

Afaceri mai sigure prin eficiență energetică (Craiova, 22 mai)

22 May 2019 @ 09:00 - 13:00

Miercuri, 22 mai, de la ora 09, energynomics.ro organizează la hotel Ramada din Craiova al treilea eveniment din acest an, în seria dedicată Eficienţei Energetice: „Afaceri mai sigure prin eficiență energetică”, în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei energynomics.ro „Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie. a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri: Control Point powered by Valmet, Eaton România, EBRD GEFF Romania / Tractebel Engineering, Enevo Group, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH.

Parteneri media: Radio România Actualităţi

aRomania-Actualitati-logo-55px

a

a

a

Parteneri strategici: AIIR-FV#betterSAMER

 a

Vrei să participi? Scrie-ne la office @ energynomics.ro sau sună la 021 230 20 22!

VORBITORI

Mihail Genoiu, primarul Municipiului Craiova (tbc)

a

a

a

a

Bogdan Anton, Departamentul pentru eficienţă energetică, ANRE

a

a

a

a
Daniel Bertalan, Sales & Project Manager Control Point, powered by Valmet

a

a

a

a

Raluca Roșca, Project Manager – Energy Transition EBRD GEFF Romania / Tractebel Engineering

a

a

a

a

Cristian Athanasovici, Business Development Manager, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH

a

a

a

a

catalin crivineanu micCătălin Crivineanu, Partner Account Manager, Power Quality Department, la Eaton România

a

a

a

a

Cristian Pîrvulescu, CEO Enevo Group

a

a

a

a

TEME

Am invitat peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri. Au confirmat participarea reprezentanți din partea: AAECR, ANRE Craiova, CE Oltenia, CEZ Vânzare SA, CFR Craiova, CFR Galați, Transelectrica, DNC CALINA S.R.L, e-Acumulatori, Energobit Craiova, Facultatea de Inginerie Electrica, Fondul Român Pentru Eficiența Energiei, Groupe Renault, ICMET Craiova, Libertour Construct, OMV Petrom S.A., ProCredit Bank, Școala Gimn. „Nicolae Romanescu”, Școala Gimn. Ion Creanga, SIXT Rent a car, TIAB S.A., Ziarul Top Business.

Vino la „Afaceri mai sigure prin eficiență energetică” pentru un dialog deschis privind

  • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul februarie-noiembrie 2019 am programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2019 în cadrul campaniei de comunicare „Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”

Aflați mai multe detalii despre primele două campanii pentru Eficiență Energetică desfășurate pe parcursul anilor 2017 și 2018!

Evenimente următoare