Acasă » Electricitate » Enel X produce în România corpuri de iluminat cu LED pe care le exportă în 32 de țări

Enel X produce în România corpuri de iluminat cu LED pe care le exportă în 32 de țări

29 septembrie 2022
Electricitate
energynomics

Enel X România livrează în toate cele 32 de țări în care activează soluții de iluminat stradal cu LED, care au potențialul de a reduce cheltuielile cu energie de până la 50-60%, a declarat Dorin Chisăliță, Head of eCity la Enel X România, în cadrul conferinţei “Comunități sustenabile – Iași”, organizate de Energynomics și SmartiCity.

”Iluminatul stradal consumă cea mai mare parte a energiei unei localități. Producem în România corpuri de iluminat eficiente cu LED pe care le instalăm în toate țările din grup. Le veți vedea și în Spania, și în Italia, și în alte țări și iluminat stradal, pietonal, sportiv, arhitectural și de interior”, a afirmat Chisăliță.

Produsele livrate de compania din grupul italian Enel pot genera economii de energie electrică de cel puțin 50-60%, iar becurile cu LED produse în România pot fi reglate încă din fabrică ca să își reducă intensitatea luminoasă la anumite intervale de timp, de exemplu atunci când traficul scade, pentru o obține o economie de energie și mai mare. Produsele pot fi instalate în mod personalizat, cu aplicații diverse, pe autostrăzi, șosele și alte drumuri publice, dar inclusiv pe alei pietonale, în parcări, în piețe publice și alte spații de utilitate publică.

”Suntem deschiși oricărei colaborări cu orice UAT. Putem să oferim clienților orice tip de servicii și de consultanță, proiectare și orice tip de fond european inclusiv și oferim servicii integrate. Vrem să dezvoltăm cât mai multe soluții eficiente pentru orașele noastre”, a adăugat Chisăliță.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI DORIN CHISĂLIȚĂ

Enel X România este activă și în segmentul livrării și instalării de panouri fotovoltaice și a montării de încărcătoare pentru mașinile electrice. Compania și-a propus ca până la finele anului 2025 să ajungem la un portofoliu de peste 75 MW putere instalată cumulată pentru clienții din zona de business.

Conferinţa “Comunități sustenabile – Iași” a fost organizată de Energynomics și SmartiCity cu sprijinul partenerilor ABB, Eaton Electric, Enel X, ENGIE Romania, Flash Lighting Services, Geminox, REI Grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *