Acasă » Electricitate » Enel: 140.000 de consumatori casnici au optat pentru oferte pe piața concurențială în primul trimestru din 2021

Enel: 140.000 de consumatori casnici au optat pentru oferte pe piața concurențială în primul trimestru din 2021

4 mai 2021
Electricitate
energynomics

Enel Energie și Enel Energie Muntenia au cel mai mare număr de clienți în piața liberă de energie electrică din România. Din cei aproximativ 2,9 milioane de clienți casnici din portofoliul celor două companii de furnizare din cadrul Enel în România, 76% beneficiază deja de contracte concurențiale, cea mai mare pondere dintre toți furnizorii mari de energie electrică din țară.

În urma campaniilor de informare derulate de cele două companii de furnizare anul trecut și continuate în 2021, alături de scrisorile trimise clienților odată cu facturile lunare, aproape 140.000 de consumatori casnici au optat în primul trimestru al acestui an pentru oferte pe piața concurențială, cu 40% mai mult față de perioada similară a anului trecut.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia continuă campania de informare a consumatorilor în privința liberalizării pieței de energie și a lansat „Totul despre liberalizare”, o serie de interviuri video menite să răspundă celor mai frecvente întrebări primite de la clienți pe această temă.

Cu ajutorul specialiștilor Enel, consumatorii pot afla care sunt principalele schimbări produse pe piața de electricitate în urma procesului de liberalizare, cum să aleagă oferta care să răspundă cel mai bine nevoilor lor și la ce să fie atenți atunci când încheie un contract de furnizare.

Totodată, interviurile video explică ce se va întâmpla după data de 30 iunie 2021, când expiră perioada reducerilor comerciale oferite clienților beneficiari de serviciu universal.

Materialele video pot fi urmărite pe canalele digitale principale ale Enel în România: Facebook, LinkedIn, Instagram și YouTube, precum și pe website-ul enel.ro, unde clienții pot găsi o secțiune dedicată liberalizării pieței de energie electrică, cu cele mai noi informații legate de acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *