Acasă » Events » Don't miss! » Securing Tomorrow’s Energy Today

Securing Tomorrow’s Energy Today

22 July 2013
Don't miss!
energynomics

Peste opt milioane de turişti străini vizitează anual Japonia. Printre cele mai interesante locuri ce merită văzute în Ţara Soarelui Răsare este Tokyo. Cei care au vizitat capitala Japoniei spun că nu există perioadă mai bună decât primăvara, mai ales în lunile martie şi aprilie, atunci când oraşul se îmbracă în tonurile de roz ale florii de cireş.
Aceea este perioada în care medievalul Edo, aşa cum era cunoscut Tokyo, până nu de mult, se îmbracă în haine de sărbătoare. Festivalurile florilor de cireş sunt unele dintre cele mai cunoscute şi mai vechi tradiţii japoneze. Alături de ceremonia ceaiului, sanctuarele şi muzeele, sărbătoarea le oferă turiştilor una dintre cele mai fascinante vacanţe.
Turiştii care aleg altă perioadă trebuie să ştie că verile nipone sunt caniculare, cu umiditate mare în aer, şi iernile sunt destul de blânde.
Tokyo, oraşul cu cea mai mare zonă metropolitană din lume, are renumele de a fi unul dintre cele mai scumpe oraşe. Nimeni însă nu a plecat dezamăgit de destinaţie.