Acasă » Interes general » E.ON donează 250.000 de euro pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

E.ON donează 250.000 de euro pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

3 martie 2022
CSR
Energynomics

Companiile grupului E.ON din România donează 250.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru a contribui la achiziționarea a diverse bunuri și materiale necesare ajutorării refugiaților din Ucraina.

Banii vor fi folosiți de Crucea Roșie pentru achiziționarea de paturi, saltele, pături, alimente neperisabile, apă, medicamente, stații de încărcare electrice pentru telefoane și alte lucruri necesare pen-tru a acoperi nevoile imediate.

Această donație este un prim ajutor, însă companiile E.ON vor continua eforturile pentru a identifica spații pretabile pentru cazarea refugiaților și vor oferi sprijin pentru transportul acestora, de la graniță până la adăposturi.

De asemenea, compania colaborează direct cu Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.) pentru a ajuta cât mai mulți oameni care trec granița în aceste momente dificile.

Potrivit informațiilor oficiale, până în prezent au intrat în România peste 100.000 de ucraineni, majoritatea femei și copii, iar estimările arată că numărul refugiaților va crește în următoarea perioadă la câteva zeci de mii pe zi.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.