Acasă » Interes general » ESG » E.ON donează 200.000 de kWh unui liceu cu ajutorul participanților la Electric Castle

E.ON donează 200.000 de kWh unui liceu cu ajutorul participanților la Electric Castle

20 iulie 2023
ESG
energynomics

E.ON încurajează creativitatea și, cu ajutorul participanților la Electric Castle, va dona până la 200.000 de kWh de energie Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, aflat în topul celor mai bune licee de profil din țară.

”Astfel, proiectul Dăruiește Lumină, început de E.ON în urmă cu opt ani, ajunge și la Electric Castle. Timp de cinci zile, le propunem festivalierilor să se distreze alături de noi la diverse activități, la standul E.ON Home Stage. În acest fel, fiecare participant va contribui cu o cantitate de energie pe care E.ON o va dona liceului clujean”, spun oficialii companiei.

Activitățile propuse celor care participă la festival poartă marca tinerilor artiști și a profesorilor de la liceul de arte din Cluj Napoca, care și-au demonstrat încă o dată originalitatea și creativitatea. Astfel, cei dornici de experiențe de neuitat pot să realizeze propriile obiecte de ceramică, să orneze plase din materiale ecologice, să viziteze o mini-galerie de artă sau să admire pictura murală ce va fi realizată de elevi chiar în timpul festivalului. În plus, toată energia produsă de sistemul de panouri fotovoltaice care alimentează standul E.ON Home Stage va fi donată, de asemenea, liceului clujean.

”Fiecare activitate este convertită în energie și ne dorim ca la finalul festivalului să donăm întreaga cantitate de 200.000 kWh și să oferim atât participanților la festival, cât și tinerilor de la Liceul de Arte Vizuale o experiență cât mai plăcută”.

Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca este un spațiu creativ și de învățare pentru aproape 500 de elevi, îndrumați de 71 de cadre didactice, în specializări precum pictură, desen, modelaj și istoria artelor, procesarea computerizată a imaginii, grafică, pictură pe șevalet, pictură murală, design vestimentar, ceramică și arhitectură.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *